Bezoekers

Volgers

zaterdag 5 februari 2022

De zon!!

Wat een mooi weer is het vandaag. De zon staat hoog in de lucht tenminste zo hoog als hij nu kan komen 😉 Dan voel ik me weer helemaal vol met energie en wil naar buiten. 

Gisteren maakte ik plannen met Lief om te gaan fietsen in de omgeving. Heerlijk naar buiten. Vandaag zit Lief helemaal vast geketend aan de tv geloof ik want het schaatsen in Beijing wordt uitgezonden.

Ik denk dat ik dan even alleen er op uit ga want vanmiddag zou het zonnetje weer verdwijnen. Al is het maar een klein wandelingetje en wie weet als ik aanstalten maak om naar buiten te gaan gaat Lief toch mee. Afwachten maar.
 




4 opmerkingen:

  1. Wij kijken ook graag schaatsen. Ik keek met ex altijd ook erg veel sporten en het wordt pas leuk als je de deelnemers een beetje kent.
    Sommige sporten ben ik altijd blijven kijken en heb H ook enthosiast gekregen voor o.a. snooker.
    Vanmorgen 300 gekeken en nu shorttrack maar tussendoor kan je wel even weg denk ik.

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Leuk, ik keek vroeger snooker met mijn moeder, zij lag dan op bed tijdens haar laatste maanden ziek zijn en ik zat er naast, heerlijk rustgevend die tikkende ballen en die zalvende stem van de commentator.

      Verwijderen
  2. Ik heb vanmiddag in de tuin gewerkt. Het ging wel steeds harder waaien en halverwege de middag ben ik naar binnen gegaan. De was hing buiten en die waaide lekker droog.

    BeantwoordenVerwijderen
  3. @ wat een mooie herinneringen mevrouw Niekje. Lot ik ben niet zo sporterig aangelegd :) Mevrouw W. die was is wel goed droog geworden en als je die dan weer naar binnen haalt dan ruikt het wasgoed zo lekker, mmmmm.

    BeantwoordenVerwijderen

Een reactie of bericht achterlaten vind ik altijd leuk en kan altijd via dit formulier.