Bezoekers

Volgers

dinsdag 15 februari 2022

Lief

Nadat ik Lief gisteren morgen had afgeleverd ben ik weer naar huis gegaan. Ik had voor die dag een vol programma bedacht om me zelf bezig te houden.
Eerst maar eens de bedden verschoond en alles in de wasmachine gestopt. Daarna de droger in, strijken en in de kast. Eten gekookt want ik had nog boerenkool liggen en dat eten weer in de vriezer gestopt nadat ik iets voor me zelf had achter gehouden dus ook nog warm eten gehad.
Nog een paar boodschapjes gedaan want Lief zou de eerste 24 uur niet alleen gelaten mogen worden i.v.m. bloedingen.

Om 15 uur was "wijnen" bij ons in het appartement en ik had me voorgenomen daar ook even heen te gaan. Tussen door app'jes en telefoontjes beantwoorden.

En toen belde Lief tegen 16 uur. Helemaal slaperig. Hij was weer op zijn kamer. Volgens de dokter was de operatie geslaagd dus wij helemaal happy. 

Ik mocht ook nog op bezoek komen van half 6 tot half 7 dus snel een broodje gegeten en weer op pad richting Genk.
Nu was ik al 1 keer binnen geweest in het ziekenhuis vanmorgen met het brengen dus werkte mijn code niet meer om binnen te komen, ggggrrrrrrrr. Je mag nu eenmaal maar 1 keer per dag binnen en de code weet dat precies.

Gelukkig was er een hulpvaardige dame die me binnen liet door het "smokkelpoortje" en klokslag half 6 kwam ik buiten adem aan bij Lief op de kamer.

Ze hadden net een maaltijd gebracht. Dat was het eerste voedsel wat Lief weer binnen kreeg na 24 uur. Hij was uitgehongerd en at zijn hele kopje soep en bordje leeg.


Toen Lief alles op had zei hij, "je had toch ook nog van die lekkere wafels in het koffertje gestopt. Daar wil ik er nog wel eentje van en doe meteen ook een blikje van die cola die je had." Als dat geen goed teken is 😊

Ik mocht op bezoek blijven tot 20 uur. Wat een feest. 
Het drukverband en de infuusnaalden moesten nog 1 nachtje blijven zitten. Dat heeft Lief wel de hele nacht uit zijn slaap gehouden 😕 Niet leuk.

Ik daarentegen kwam tegen negen uur thuis en was doodmoe van alles bijelkaar
Tegen half elf lag ik al in bed en heb geslapen als een roos .............

9 opmerkingen:

  1. Fijn dat het achter de rug is! Nu herstellen en dan uitkijken naar een mooie reis richting de zon!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Fijn dat je een update geeft. Je gaat toch meeleven met gebeurtenissen op blogs

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Fijn dat het achter de rug is, Verder voorspoedig herstel gewenst.

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Fijn dat het allemaal goed verlopen is. Beterschap voor je man.

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Gelukkig is alles achter de rug want daar zie te toch wel even tegen op. Nu opknappen heen en dan zien jullie wel weer eerst lekker verwend worden. Sterkte beiden!!!!

    BeantwoordenVerwijderen

Een reactie of bericht achterlaten vind ik altijd leuk en kan altijd via dit formulier.