Bezoekers

Volgers

maandag 21 februari 2022

Voorbereidingen

Vanmorgen waren we op tijd ons bed uit, voor ons doen dan uhum, om acht uur. Om 10 uur zou de camper-stalling open gaan tot 12. Alles wat we moesten doen moest in die twee uurtjes gebeuren anders moesten we vanmiddag weer terug komen.

Onderweg naar de stalling zien we deze grijze en natte luchten, bah. We zouden nu al wel willen vertrekken.


Maar dat doen we niet. Alles op zijn tijd.
De auto was gevuld tot aan de nok. Wat sjouwt een mens toch altijd weer allemaal mee, niet te geloven. En hebben we het allemaal nodig????? Geen idee.

Als ik dan de auto ben aan het uitladen en al die Jumbo-tassen in de camper zet kan ik er nog bijna niet meer in lopen en iedere keer weer denk ik, nu ga ik het eens efficiënter aanpakken. Als ik de kleding nu eens in dat ene kastje doe en de broeken in die andere dan wordt het niet zo snel een janboel. Zo ben ik dan een tijdje bezig en uiteindelijk vindt alles weer zijn plekje.
Met passen en meten maak ik de ene tas na de andere leeg. En tegen half 12 ziet het weer netjes uit.


Zelfs mijn anti slip tafelkleed ligt weer op tafel.


Wat ik nog nodig heb noteer ik. Dat haal ik morgen dan wel even in de winkel. 

Intussen is het buiten wel erg te keer aan het gaan. Wind, veel wind horen we en als we weer in de auto stappen komt de regen met bakken uit de lucht.

Als we weer thuis komen ontdekken we dat we onze gasflessen, die woensdag ook nog mee moeten, helemaal leeg zijn. Nu hebben we een lichtgewicht fles met LPG aan boord en die is helemaal vol maar we nemen ook nog altijd een gewone gasfles mee. Zo zit je nooit onverwacht zonder gas als je toevallig net aan het koken bent. Het is me al eerder gebeurd. 
Eerst maar even een boterham eten en dan met de auto naar een vulstation in Heerlen.

Als we daar aankomen en ik onze flessen uit de auto haal gaat het wel erg tekeer wat de regen en wind betreft en binnen 2 minuten zijn we door en door nat. Normaal is dat gas gebeuren allemaal Lief zijn taak maar die heb ik nu overgenomen en hij staat er een beetje beteuterd bij te kijken. Over een tijdje mag hij het weer overnemen 😉

We hebben nu in ieder geval genoeg gas bij ons. 1 Volle fles met LPG en nog 1 volle fles met propaangas want voor de koude avonden in het verschiet hebben we dat zeker nodig zodat we onze kachel heerlijk kunnen laten branden.

Dat gaat helemaal goed komen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Een reactie of bericht achterlaten vind ik altijd leuk en kan altijd via dit formulier.