Bezoekers

Volgers

woensdag 9 februari 2022

Wie doet ons wat ...........

Gisteren op mijn gemakje naar het winkelcentrum gelopen. Het is maar 450 meter van ons vandaan en staat al vanaf 2019 in de verbouwing-steigers. Het werd tijd dat er nieuw leven in het mooie winkelcentrum geblazen werd want na jaren Beste Winkelcentrum te zijn geweest was dat er nu onderhand wel vanaf. Het bestaat overigens al vanaf 1971 dus ....... tijd voor vernieuwing.

Het wordt steeds mooier en mooier en we zien er steeds wisselingen van winkels. De ene winkel verdwijnt en er komt weer een nieuwe voor in de plaats. Zo heeft de Kwantum plaats gemaakt voor de Action en waar de Wibra nu nog is zou een Lidl komen enz. enz. Met het oog op de aanpassingen van winkels, huisartsen-praktijk, kliniek, tandarts enz. hebben we er dan ook voor gekozen om in deze buurt een appartement te kopen.

De huisartsen praktijk hebben we aan de overkant en is uitgebreid net als een kliniek waar Lief aan zijn liesbreuk is geholpen. De stadsbus stopt voor de deur en willen we lopen dan staan we binnen een kwartier midden op het Vrijthof.

We hebben alles binnen bereik. Hier kunnen we het nog lang volhouden op onze leeftijd en dat zonder hulptroepen te moeten inhuren 😅
We moeten het natuurlijk wel doen met een balkon dat voor ons wel iets groter had mogen zijn maar tja we kunnen niet alles hebben en willen we de natuur in .............. dan halen we de camper uit de stalling dus, wie doet ons wat .................

10 opmerkingen:

  1. ... en dat is super als je lang zelfstandig kunt zijn nietwaar?! Bij de Action koop ik altijd mijn wasmiddelen. Scheelt enorm in de prijs.

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. @ zeker Herma. Ik koop mijn wasmiddel altijd bij de Lidl. Wij kunnen niet tegen ieder wasmiddel en de Formil van de Lidl is voor ons prima dus ben blij als de Lidl nu ook nog op loopafstand komt.

      Verwijderen
  2. Misschien hebben wij het toch niet helemaal goed gedaan. Met 63 kocht ik huidige huis. Is oud en moet nog een en ander aan gedaan worden maar de plek is zo mooi. Net buiten dorp, voor en achter vrij uitzicht in rijtje van 4 huizen. Achter over groot weiland en voor op goed onderhouden parkje bij boerderij die aan het eind van ons doodlopende pad woont.
    Midden op Tholen en 25 min van Bergen op Zoom. In dorp wel liedel en spar en industrieterrein met veel ondernemers.
    Maar vertier zoeken we niet.
    Geen idee hoe lang het hier kan, voorlopig genieten we van de plek

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. @ Lot lekker genieten. Jullie kunnen altijd nog verhuizen als het niet meer lukt.

      Verwijderen
    2. Onze moeder van 100 plus jaar woont nog steeds in een zeer ongerieflijk huis op een super locatie. Het gaat prima. Met een traplift, looprek, tafeltje dekje, thuiszorg voor wassen aankleden en uitkleden, boodschappen bestellen, huishoudelijke hulp, kinderen allen in de buurt. Er kan meer dan je denkt. Ze geniet van de vogeltjes en dieren in de tuin en de bekende mensen en buurtkinderen die langslopen en zwaaien. Telefoon onder handbereik. Zomers loopt ze met haar rek gelijk de natuur/ tuin in en kijkt uit over de rivier. Dat het huis een 'oud zooitje' is kan niet boeien. Haar eigen spulletjes zijn haar veel waard.
      Heerlijk Ellen dat jullie beschikken over een camper. Ik lees graag mee.

      Verwijderen
    3. @Anoniem, wat heerlijk dat je moeder nog zo kan wonen op haar leeftijd. Ze zal ook niet snel eenzaam zijn denk ik met al die lieve mensen om haar heen.
      De camper is een lang gekoesterde droom van ons geweest en toen ik ook met pensioen ging moest het maar eens van komen. We zijn er dan ook heel blij mee.

      Verwijderen
  3. Jullie hebben het goed voor mekaar zo te lezen. Fijn ook dat het leeftijdsbestendig is want iedereen wil natuurlijk zo lang mogelijk gewoon in het eigen huis wonen. Wij hebben een groot hoekhuis in een middelgrote stad. Drie verdiepingen maar als het nodig is kan er zo een traplift in! Nu nog niet nodig gelukkig, we zijn ook nog maar 54 ;-)

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. @Mevrouw Niekje, jullie kunnen nog heel lang in je huis blijven wonen.

      Verwijderen
  4. Wij hebben 2 jaar geleden onze boerderij met atelier verkocht en een klein huisje in het bos helemaal naar onze wensen laten verbouwen. Alles gelijkvloers, voorzien van alle gemakken. Het alternatief zou een appartement geweest zijn maar dat is een woonvorm die ons (nog) niet aanspreekt.
    Deze winter zijn we in Australië bij onze (klein)-kinderen, als het hier winter wordt gaan we terug naar Nederland.
    Zolang we het lichamelijk kunnen doen en een pandemie geen roet in het eten gooit, doen we dit de komende jaren.
    Mijn man is 71 en ik ben 72.

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. @Janne wat zijn jullie een bofkonten. Jullie hebben het helemaal voor elkaar, toppie.

      Verwijderen

Een reactie of bericht achterlaten vind ik altijd leuk en kan altijd via dit formulier.