Bezoekers

Volgers

dinsdag 8 februari 2022

Wij en YouTube

Mijn Lief was gisteren heel actief bezig want na al die gedane arbeid van spullen naar de camper brengen en ramen zemen maakte hij ook nog een nieuwe video voor ons YouTube kanaal.

We hebben een eigen kanaal over onze camper-reizen. Ooit zijn we ermee begonnen om zo herinneringen vast te leggen buiten onze fotoalbums om. Bewegende beelden vastleggen is toch altijd weer heel anders dan foto's kijken al zou ik mijn foto's en albums ook niet willen missen. 

Zo ontstond dus ons YouTube kanaal. We kregen volgers, mensen die graag met ons "mee" wilden reizen en we groeiden maar door.  We vinden het leuk om te doen en het houdt ons bezig met onze hobbies, fotografie en films maken, als we op reis zijn. Je leert zo ook weer een heleboel mensen kennen. Soms komen we volgers tegen als we onderweg zijn met de camper of met onze gewone auto en zelfs als we op de fiets zijn. Heel leuk.
We zijn zelfs al mensen gaan bezoeken zoals Toon en Marion die alweer meer dan 20 jaar op een prachtig plekje in Portugal wonen met hun lieve viervoeter, Willem die mijn hart wel een beetje veel gestolen heeft ❤

Mensen die steeds reageren, leer je "kennen" en horen onderhand bij onze "YouTube familie". Ze hebben al sinds eind september niet meer veel van ons gehoord en we vonden het wel tijd worden om hun te laten weten hoe het met mijn Lief is gesteld. Dat is gisteren gebeurd. 
Lief knutselde een video in elkaar en plaatse hem op YouTube.

Wat overweldigend om dan al die lieve reacties te lezen. Daar knapt een mens van op en Lief gaat er nu niet voor 100% voor maar voor 101%.

Voor de liefhebbers zal ik de video hier plaatsen enne wil je meer zien dan kun je je gratis abonneren op ons kanaal. Er zitten echt geen haken en ogen aan. Klik je op het belletje dan krijg je automatisch bericht in je mailbox als er weer een nieuwe video is en hoor je bij de eersten die kunnen kijken.



6 opmerkingen:

  1. Sorry maar filmpjes kijken vind ik zelden echt leuk, daarin ga ik jullie niet volgen.
    Ik weet ook nooit zo goed wanneer ik dat ga kijken.

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. @Lot dat is ook geheel vrijblijvend. Ik zelf ben ook meer van het lezen.

      Verwijderen
  2. Hoi, ik had al gezien dat jullie een YTkanaal hebben maar had nog niet gekeken. Ik vind het leuk dat jullie filmpjes maken, zo leer ik jullie wat beter kennen. Ik zal een abo nemen en kijk er alvast een paar terug!

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. @Wat leuk dat je lid bent geworden mevrouw Niekje van ons YT kanaal. Dank je wel.

      Verwijderen
  3. Ik kan niet wachten om weer jullie kant op te komen. We kennen de omgeving op het filmpje ook. Je vroeg wanneer ik jarig was; 26 Februari.

    BeantwoordenVerwijderen
  4. @Pourqoi pas ik denk dat je mannetje dan wel weet waar hij je blij mee kan maken ;) Dus Maastricht ken je ook. Leuk!! Wie weet kom je ooit nog eens tegen :)

    BeantwoordenVerwijderen

Een reactie of bericht achterlaten vind ik altijd leuk en kan altijd via dit formulier.