Bezoekers

Volgers

vrijdag 25 maart 2022

Ha, ha we kunnen weer plannen

We hebben een rustige dag gehad. Heerlijk!
Vanmorgen zaten we buiten in het zonnetje onze koffie te drinken en luisterden naar de verhalen die mede camperaars hadden over de gasflessen en natuurlijk over de prijzen van de diesel. Er zijn hier heel veel Duitse gasten die weer op weg naar huis zijn maar nog even hier willen genieten van het zonnetje dat hier overuren maakt. 
Velen zijn het natte Spanje ontvlucht. Het schijnt dat het er de laatste 3 weken erg nat was maar hier kunnen ze weer even opladen net als wij voor we naar huis gaan.

Maandag a.s. gaan we weer thuis komen. Woensdag schijnt het weer een hele omslag te maken en dat willen we voor zijn want thuis komen met goed weer is ook fijn.

Ik werd zelfs zo brutaal dat ik vast mijn boodschappen bestelde bij Picnic die ze dinsdagmiddag komen brengen. Mijn gouden meisje is afgelopen week gaan poetsen in huis dus dat is ook weer klaar en Lief heeft meel besteld om weer zelf brood te gaan bakken in de broodbakmachine. 
We hoorden en lazen over het hamsteren van de mensen in Nederland. Nu willen wij niet gaan hamsteren maar ons meel is zo goed als op dus nu al bestellen zou toch geen kwaad kunnen. En inderdaad is ook bij onze Zeeuwse molenaar al heel veel meel uitverkocht dus maar snel een bestelling geplaatst voor a.s. dinsdag.

We zagen ook via de app van post.nl dat mijn uitnodiging voor de booster prik was binnen gekomen vandaag. De brief van Lief ligt al vanaf begin maart in de brievenbus. Nu kunnen we een afspraak maken voor ons tweetjes.

We zijn nog niet thuis en we zijn alweer bezig met van alles 😅😅


2 opmerkingen:

  1. Hoi Ellen, heel herkenbaar hoor, bezig zijn met thuis terwijl je er nog niet bent. Wij hebben dat ook altijd als we op vakantie zijn. Ik vind dat niet erg, teken dat het thuis ook fijn is toch? En inderdaad is het leuker thuiskomen met mooi weer! Goede en veilige terugreis! x

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. @Dank je wel. En zo is het Mevrouw Niekje. Thuis is het ook fijn.

      Verwijderen

Een reactie of bericht achterlaten vind ik altijd leuk en kan altijd via dit formulier.