Bezoekers

Volgers

woensdag 16 maart 2022

Heerlijk mijmeren op een bankje aan het meer.

Vandaag zou de zon zich laten zien. Helaas, de bewolking bleef hangen. Heel soms probeerde de zon het  omdat hij mijn was op allerlei vreemde pekken zag hangen rondom de camper maar de wolken waren het er niet mee eens, jammer. Hoe hij ook zijn best deed, de bewolking won het 😕

Toch heb ik alweer een boel in de kastjes liggen zoals ondergoed en t-shirts. De fleece vesten en een spijkerbroek hangen nu over mijn douchestang en druipen gelukkig niet meer. De vesten zijn hooguit nog aan de onderkant een beetje vochtig en de spijkerbroek is nog nat maar druipvrij.

Vanmorgen nog wat kastjes uitgeruimd en weer ingeruimd. Wat hebben we eigenlijk niet nodig en wat wel? Lief keek eens of er nog een 12 volt stopcontact gemaakt kon worden maar na rijp beraad heb ik hem lief gevraagd dit misschien beter aan de vakman over te laten. 26 april Zijn we toch daar als onze maxxfan wordt geplaatst. Dat vond hij ook wel een goed idee. Het spaart toch weer een boel gemopper uit 😊.


Tegen de middag hing er geen was meer buiten en konden we nog een wandelingetje maken bij het meer.
We boften want toen we op een bankje aan het water gingen zitten kwamen er net twee zwanen aan zwemmen.



Ze waren zo nieuwsgierig dat ze onze kant uit zwommen en zo kon ik ze mooi op de foto zetten.
Lief haalde zijn 360 ° camera te voorschijn. Schoof de stok bijna helemaal uit (hij lijkt dan wel een vishengel) zodat hij heel dicht met de camera bij de zwaan kwam maar deze vertrouwde het niet helemaal en begon te blazen.
Het uiteindelijke resultaat mag er zijn want de zwaan staat mooi op de film.

We hebben nog heerlijk zitten genieten van de stilte en de rust op ons bankje.





2 opmerkingen:

  1. Hoi Ellen, ik las dat gisteren de was niet droogde, gelukkig heb je nu alles wél droog. Niets vervelender dan natte was die gaat stinken als het niet snel genoeg droog is! Klinkt als een lekker dagje, ook al was het niet zo mooi weer, heerlijk!

    BeantwoordenVerwijderen

Een reactie of bericht achterlaten vind ik altijd leuk en kan altijd via dit formulier.