Bezoekers

Volgers

woensdag 6 april 2022

De brief.

Toen we weer thuis kwamen van onze reis uit Frankrijk hadden we al snel een eerste domper te pakken. 

We waren 2 dagen thuis en hadden de camper in de stalling gezet. Alles was nog goed totdat 2 dagen later de telefoon ging en een camper vriend ons mededeelde dat onze stalling ging sluiten per 1 oktober. Bijna 800 voertuigen staan er. Caravans, campers en boten. Waar gaan die mensen allemaal heen, dachten we. De stallingen liggen niet voor het oprapen in het zuiden van het land en de stallingen die er zijn zitten stampvol. 

We zijn meteen gaan googlen en informatie gaan inwinnen her en der.  In Maastricht is nog een stalling maar daar zaten een boel haken en ogen aan die ons niet zo bevielen. Sleutel afgeven, altijd melden twee dagen vooraf aan vertrek of terug brengen, nooit alleen bij je camper mogen ook niet om hem te vullen voor vertrek of een klusje te doen. Deze had wel nog een buitenplaats. Eerst maar eens verder zoeken.

Uiteindelijk kwamen we bij een stalling uit die 16 km bij ons vandaan is.
Afgelopen zaterdag zijn we er naar toe gereden voor informatie en die beviel ons. "Zet ons maar op de wachtlijst want we serieuze huurders."

Meteen onze camper vriend gebeld met de mededeling dat we waarschijnlijk iets gevonden hadden en ook hij wilde meteen op de wachtlijst bij die stalling.

Natuurlijk wisten ze bij die stalling dat onze stalling dicht zou gaan en ook dat ze heel veel mensen kunnen gaan verwachten met vragen voor een plekje. Ze moesten nog even vergaderen maar we zouden bericht krijgen via de mail.
Lief sliep er slecht van. Vannacht had hij gedroomd dat we de camper moesten verkopen omdat we geen stalling hadden.

Maar vandaag kwam de mail met het verlossende antwoord. 
Wij hebben een plek en hij gaat 1 juni in!!!!!!!!!!

4 opmerkingen:

  1. Gefeliciteerd met het nieuw verworven onderkomen voor jullie vrijheidssymbool. Het lijkt me dat de camper voor jullie een stuk vrijheidsbeleving is die je niet graag zou missen. Geniet ervan.

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Dat is het voor ons zeker, een vrijheidssymbool. Dank je wel.

      Verwijderen
  2. Toen wij nog een caravan hadden, hadden we het geluk dat deze dichtbij huis gestald kon worden. Een paar jaar geleden verkochten we de caravan en laatst kwam ik de beheerder van de stalling tegen. Hij vertelde dat hij inmiddels met de stalling gestopt is en dat hij gaat verhuizen. Ook hier zijn niet veel stallingen.

    Fijn dat jullie alweer zo snel een nieuwe stek gevonden hebben.

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Ik denk dat er veel stallingen zijn in het oosten van het land. Waarom ik dat denk? Het zijn vooral oosterlingen die we tegen komen, hihihi.

      Verwijderen

Een reactie of bericht achterlaten vind ik altijd leuk en kan altijd via dit formulier.