Bezoekers

Volgers

woensdag 13 april 2022

Maastricht

Wat een heerlijk weer vandaag. We wisten dat het een mooie dag zou gaan worden dus speciaal vrij gehouden om een wandeling te gaan maken.

We hadden het plan om naar de ANWB te lopen. Dat is aan de andere kant van de stad dan waar wij wonen dus een mooie wandeling.
Eigenlijk waren we al maanden niet meer in de stad geweest omdat we op pad waren met de camper en meestal als we dan na weken/maanden weer in het centrum komen, zien we weer nieuwe dingen. Winkels die weg zijn en weer nieuwe winkels, verbouwingen bij winkels en voor we het weten zijn we al bij de oude Maasbrug die we over moeten.

Bij de ANWB aangekomen evnetjes heerlijk rondsnuffelen.  Eigenlijk hadden we alleen kaarten nodig van Zweden en Noord-Duitsland maar er bleef natuurlijk veel meer aan onze vingers plakken.
Lief zag een heuptasje om zijn Insta360 camera in te kunnen vervoeren als we aan het wandelen zijn. Een mooi compact tasje dus hoppa meenemen.
Toen kwamen we bij de schoenen. Eindelijk toonde Lief interesse. De schoenen met de pijl zijn het geworden. Lekker licht en ze zitten geweldig. Dat is echt boffen want Lief en schoenen ..... ffffff.


Na de schoenen vond Lief nog een uitschuifbare stok om het voorraam van de camper mee te kunnen wassen want de onze was tot op de draad versleten.
De landkaarten die we zochten hadden ze toevallig ook nog. Wat een meevaller 😁

Bepakt en bezakt kwamen we weer naar buiten.
Op de terugweg nog even langs de Maas op een terrasje gaan zitten, bootjes kijken. Het was goed druk op het water. Er stonden wel 4 boten die rondvaarten maken over de Maas.



Na ons drankje weer verder naar huis. Alles bij elkaar toch bijna 9000 stappen gelopen. Voor ons vaak een hele hap maar het is gelukt.

Thuisgekomen stapte Lief meteen in zijn nieuwe stappers en haalde de Drone uit zijn opberg jasje. Ons mooie plein aan de overkant is nu op zijn moois en dus moeten er opnames gemaakt worden.


De bloesem staat nu prachtig in bloei. Het duurt maar even en daar moet je natuurlijk gebruik van maken.


Helaas dacht de Drone daar anders over en wilde niet wat Lief wilde. Tja, dat kan gebeuren.

4 opmerkingen:

  1. Dat klinkt als een heerlijke dag en de foto's laten het bewijs zien!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Leuk dat jullie ook nog gewoon kaarten kopen is toch zoveel meer dan op een schermpje
    Lief hier, die ik vandaag niet zo lief vond en zo chagrijnig was, heeft ook een tweedehands Drone gekocht zonder accessoires en die komen nu stuk voor stuk binnen, via MP en nog ergens anders vandaan

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. O Lot ik die Liefjes van ons toch. Ik moet met je lachen ;) Hopelijk is jouw Lief nu weer wel Lief.

      Verwijderen

Een reactie of bericht achterlaten vind ik altijd leuk en kan altijd via dit formulier.