Bezoekers

Volgers

donderdag 14 april 2022

Nog niet weg ......

 Lief is weer helemaal in zijn element.
Volgende week gaan we weer vertrekken. Nu richting noord Nederland en met die wetenschap wordt er druk naar een leuke en vooral doelgerichte route.

De plannen wijzigen nogal eens bij ons.
Woensdag a.s vertrekken we. Nu zouden zwager en schoonzus samen met ons vertrekken om het camperen een beetje onder de knie te krijgen maar daar veranderden de plannen.
Zwager en schoonzus kunnen pas zaterdag in de late namiddag vertrekken dus komen we ons ergens tegen onderweg.

Wij hebben voor de dinsdagmorgen de 26ste een afspraak staan in Veendam. Maandagmiddag de 25ste willen wij in Veendam op een camperplaats staan.

Lief wil nog bepaalde bedrijven aandoen op de heenweg en ik wil natuurlijk nog even langs Obelink. Misschien moeten we nog wel 1 dag eerder vertrekken 😂 anders halen we het niet. Toen ik Lief erop wees zei hij doodleuk, "ach dan gaan we toch niet naar Obelink." Maar zo zijn we niet getrouwd hoor. Eén winkel die ik graag wil zien op de hele rit en dat zou dan niet doorgaan?????? Ik dacht het niet.
Dus de route moet weer omgegooid worden 😁. We zijn nog niet weg hoor 😂😂



6 opmerkingen:

  1. Goed zo Ellen!! Niks ervan, jullie gaan wél naar Obelink! Als was het maar omdat ik (!) niet weet wat het is en je dat mij dan kan vertellen in een blog!! 🤣🤣

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Obelink is de grootste kampeerwinkel van Nederland mevrouw Niekje :))

      Verwijderen
  2. Veel plezier alvast. En Obelink mag je echt niet overslaan. Wij gaan het paasweekeinde (morgen dus) weg. dan zijn we een ruime week thuis, met in het weekeinde nog klein hond (hond van onze oudste dochter) te logeren. En dan vertrekken we voor een kleine 2 weken naar de Moezel.

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Heerlijke voorruitzichten. Geniet ervan. Fijne vakantie.

      Verwijderen
  3. Even gegoogeld op Obelink: die winkel zou ik me ook niet door de neus laten boren ! :-)

    BeantwoordenVerwijderen
  4. De buurtschap waar Obelink staat heet geloof ik Miste en zo'n locatie mag je toch niet missen. Nog helemaal afgezien van de winkel zelf.

    BeantwoordenVerwijderen

Een reactie of bericht achterlaten vind ik altijd leuk en kan altijd via dit formulier.