Bezoekers

Volgers

woensdag 11 mei 2022

Bedankt

Dank jullie wel voor de reacties op mijn tandarts verhaal van gisteren. Ik krijg er weer een nieuwe dosis moed bij. Dat komt niet door leedvermaak maar dat ik niet de enigste ben en zie dat ik het heus wel zal overleven πŸ˜† Als ik dan lees dat iemand al 8 implantaten heeft laten zetten dan moet het toch te doen zijn. Ik heb er in het verleden zoveel enge verhalen over gehoord dat me werkelijk de schrik om het lijf sloeg toen ik hoorde dat ik nu aan de beurt ben.

Nogmaals, bedankt allemaal 😊

Vandaag schijnt het zonnetje en dat maakt mij altijd goed gemutst. Ik moest even bij de Action zijn voor cadeaupapier. Krijn, onze jongste kleinzoon wordt binnenkort alweer 6 jaar en zijn grote wens was een tractor op schaal formaat. 
Opa ging op zoek en vond ooit die voertuigen van het merk Bruder. Ze zijn duur maar degelijk en hoe ruw Krijn ook kan omgaan met spullen, die tractors van opa en oma blijven in tact. Hij speelt er mee en is er zuinig op. Steeds weer verbazen we ons erover dat die eerste tractor nog helemaal in orde is en zodoende ging opa weer op zoek en struinde het internet af. 

Het is gelukt. Een tractor met een gierkar erachter. 
De pakken staan nu mooi ingepakt klaar voor onze bijna jarige. 



Maandag als we gaan vertrekken gaan we eerst nachtje kamperen bij Krijn en zijn papa en mama en "grote" broer.


En als je dan op zoek bent naar cadeaupapier bij de Action dan zou het al vreemd moeten gaan als je niet toevallig ook nog iets anders ziet wat je misschien wel kunt gebruiken.

Een solar lampje voor in de camper.

Ik zeg tegen Lief dat het bijna niets weegt en me leuk lijkt voor als we de avonden in Zweden buiten kunnen zitten.

Ik zeg," zie je het al voor je? Wij heerlijk in de avonduurtjes bij een meer met ons lampje op ons nieuwe tafeltje ......." Ik zwijmel al helemaal weg.

Zegt Lief," hoe laat wil jij daar dan naar bed gaan?"

πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚ En dan valt het me in dat het op de avonden in de zomer bijna niet donker wordt πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚

" Weet je wat? Dan gebruiken we het lampje in de camper als een soort nachtlampje of jij neemt het mee als je in het bos op zoek naar een eland bent." 😊

8 opmerkingen:

  1. Ik heb nog even gereageerd om je vorige bericht over de tandarts hoor.
    Laat je niet gek maken door enge verhalen. De horror verhalen lees je alleen op internet. Als je het in 'het echt' rondvraagt, blijkt dat er veel meer mensen zijn die het hebben ondergaan zonder al die horror.
    Ik was zelf ook mega zenuwachtig toen ze bij mij in mijn bot gingen boren. Ik zei dat ik nog liever ging bevallen. Nou, qua pijn kun je beter laten boren dan een bevalling hoor, haha!!

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Lieve Liselot, ik heb ook nog even gereageerd op je vorige bericht.
      Fijn om te horen dat het een stuk een minder zeer doet dan een bevalling, hihihi.

      Verwijderen
  2. De Action; een hele gevaarlijke winkel net zoals van Cranenbroek. Je komt met veel meer thuis dan de bedoeling is. Ik ga dus heel bewust met een lijstje naar dat soort winkels zodat ik niet teveel extra aankopen doe. Maar dan nog blijft er wel iets aan mijn vingers plakken wat niet op het lijstje staat…

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Ik weet er alles van dat je met meer naar buiten komt bij de Action als dat de bedoeling is. Omdat de Action bij ons zo dichtbij is ga ik nu snel naar mijn doel toe zonder rond te snuffelen maar toch bleef dat lampje naar me lonken ;)

      Verwijderen
  3. Mocht je het lampje niet in Zweden kunnen gebruiken, dan misschien wel op een volgende reis.

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Zo is dat. Het komt zeker van pas buiten of binnen de camper. In Zweden of ergens anders.

      Verwijderen
  4. Dat lampje komt echt nog van pas, let maar op! En dan is Lief je dankbaar dat je het hebt gekocht!

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Lief vindt het nu al een leuk lampje. Vanmiddag heeft het in de zon gestaan en nu staat het op de vensterbank. Ben benieuwd of we strakjes een lampje gaan zien, hahaha.

      Verwijderen

Een reactie of bericht achterlaten vind ik altijd leuk en kan altijd via dit formulier.