Bezoekers

Volgers

vrijdag 27 mei 2022

Bewegen

Veel "bewegen" is een must. Waar je ook kijkt op heel veel plekken zie je sportscholen, fitness centra. Ik zie ze zelfs in Zweden.

Zelf ben ik niet zo van de fitness maar bewegen wil ik wel. Lopen dat vind ik fijn en als we met de camper weg zijn dan lopen we wat af. 
Vandaag ook weer 9741 stappen afgelegd. Gisteren 6669 stappen en de dag daarvoor weer 9354 stappen. Heel goed toch?

Alleen hoe meer ik loop hoe meer mijn rug zeer doet. Dat heb ik na mijn Ischias overgehouden. Daarvoor heb ik altijd al wel een vervelende rug gehad. 

Heel vroeger kon het me zo in de rug schieten en dat gebeurde zomaar in ene keer en dan kon ik werkelijk niks meer dan heel voorzichtig zitten of liggen. Stomme rug.

Naar de dokter en steeds weer de mededeling krijgen, slijtage. Tja dan ben je net 20 en heb je al last van slijtage?? 

Er was nooit wat te vinden. Dan maar weer fysiotherapie of chiropractor. Niet dat dat echt hielp maar ach, je probeert van alles.
De huisarts zei me wel eens "een warm bad heeft hetzelfde effect" en daar koos ik dan voor want dat geloop  naar die praktijken is niet aan mij besteed.

Morgen maar eens een dag inlassen met minder "bewegen". Dat wil ook wel eens werken of een extra molletje of twee erbij innemen en dan gaat het bewegen weer beter. (hoop ik)


Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Een reactie of bericht achterlaten vind ik altijd leuk en kan altijd via dit formulier.