Bezoekers

Volgers

donderdag 26 mei 2022

Een WIJ-dag

Vandaag begon de dag met een feestelijk tintje en Lief was het niet vergeten al had ik hem er wel al dagen eerder op attent gemaakt 😉. Dus vanmorgen kwam hij me feliciteren met onze 19 jarige trouwdag. De bos bloemen houd ik nog tegoed 😀

19 Jaar geleden alweer. Wat een hectische tijd hadden we achter de rug.
Eerst had ik mijn scheiding achter de rug met alle ellende die daar bij hoort. 

Ik leerde Lief kennen en wist meteen HIJ is het. Met die man wil ik oud worden en kan ik oud worden. Een tweede keer wordt een mens voorzichtiger om de grote stap te zetten en je weet wat je echt niet meer wil. Je hebt ervaring gekregen en je laat niet meer met je sollen.

Voor dat ik 50 jaar zou worden, had ik Lief beloofd, dan zou ik met hem trouwen en in het jaar 2003 zou ik in september 50 jaar worden. 2003 werd dus ons jaar ❤.

Maar nog voordat we trouwde overleed mijn broer na roerige tijden op 40 jarige leeftijd en precies 1 maand later overleed de moeder van Lief en 6 weken daarna zouden we trouwen.

We wilden in alle stilte trouwen. Het gebeurde op een maandag. Op die dag kon je gratis en voor niks trouwen. Getuigen huurde we en de dag na ons huwelijk vertrokken voor 3 weken naar Bali.

Daar zouden we een beetje kunnen bij tanken en genieten van elkaar. Ik weet nog dat we uit het vliegtuig stapten en Bali inademde. Je kon Bali ruiken en voelen. Ik vond het zo apart.
We kwamen in de plaats Kutah en hier gingen we met een riksja naar een juwelier en kochten hier onze trouwringen. 

In Nederland lieten we onze namen en huwelijksdatum erin graveren. We zetten de schouders eronder en pakten het normale leven weer op.

19 Jaar later zijn we nog altijd gelukkig met elkaar. We houden van dezelfde dingen zoals reizen en fotograferen. Alles wat met computers heeft te maken heeft onze interesse.

We houden het zeker nog eens 19 jaar vol als ons die tijd gegeven wordt. Zeker en vast. 


8 opmerkingen:

  1. Gefeliciteerd!
    En ik wens jullie samen nog veel mooie en gelukkige jaren toe.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Gefeliciteeerd met deze mooie jaren.
    Wij zijn al 23 jaar samen, nu 72 en 77 en hopen er nog in ieder geval 10 bij te hebben.

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Dank je wel Lot. Die 10 jaar moeten zeker lukken. Wij willen 100 worden ;) We gaan er gewoon voor.

      Verwijderen
  3. Gefeliciteerd en nog een lang en gelukkig vervolg op deze jaren toegewenst

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Hoi Ellen, hartelijk gefeliciteerd! Wij zijn al 22 jaar samen, waarvan nu bijna 12 getrouwd. Ook ik heb een eerdere relatie gehad, was niet getrouwd maar leefden 10 jaar samen en wist daarna inderdaad wat ik NIET meer wilde. En nu heb ik de man waar ik mee oud wil en kan worden! Fijn is dat he?

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Mevrouw Niekje dat zeker fijn. Laten we er van genieten :)

      Verwijderen

Een reactie of bericht achterlaten vind ik altijd leuk en kan altijd via dit formulier.