Bezoekers

Volgers

donderdag 19 mei 2022

Bovenburen

Vanmiddag zaten we buiten toen we schrokken van onze Ring deurbel thuis. We zijn dat niet gewend dus het moest nog even tot ons doordringen voordat het kwartje viel.

Lief had de meldingen van zijn telefoon ook wel erg hard staan. Zo hard dat zelfs onze buren die buiten zaten te eten er van opkeken.

Even kijken wie er voor de deur staat ................... de lawaai-buren.

Toen zagen we ook de mailbox met de mailtjes die gestuurd waren door de bovenburen van 4 hoog naar de beheerder van ons appartementen complex en de mailtjes tussen de beheerder en de eigenaar van het appartement van 3 hoog en de mailtjes van de bewoners en de eigenaar van 3 hoog.
Snappen jullie het nog?

De mail van de bewoners van 3 hoog was in heel slecht Nederlands geschreven plus werd de eigenaar aangesproken met mevrouw terwijl het een mijnheer is en de achternaam was helemaal fout geschreven. Hmmmmm, niet zo best dus.
Zij maakten geen lawaai, luisterden naar de radio en tv met de koptelefoon op en waren heel alert op de deuren maar ze zouden contact opnemen met de bewoners van 4 hoog en met ons van 2 hoog. Zij stonden dus vanmiddag voor de deur.

We gaan er ons nu niet druk om maken en doen verder ook niets. Pas als we weer thuis zijn en we hebben weer last dan timmer ik maar weer tegen de verwarmingsbuizen en noteer de datum en de tijd.
Nu hebben we vakantie en doen niets. We hebben er nu even geen zin in en wat heel voornaam 
is ........... we slapen in de camper als roosjes zonder dat we wakker gemaakt worden door gegil of deuren. Wat een rust.

2 opmerkingen:

  1. Het ligt dus niet aan hun... vinden zij. Misschien kunnen jullie ook eens geluidopnames maken, mochten jullie dat nog niet gedaan hebben.

    BeantwoordenVerwijderen

Een reactie of bericht achterlaten vind ik altijd leuk en kan altijd via dit formulier.