Bezoekers

Volgers

zaterdag 21 mei 2022

Een dag van een Camperaar

Wat een weer is het toch de laatste dagen. Als ik het nieuws hoor en lees over een orkaan, water overlast enz. en niet alleen in Nederland maar ook in Frankrijk en Duitsland.
Zo extreem als ik erover gelezen heb hebben wij het gelukkig nog niet meegemaakt maar vandaag hebben we "buien dag". 
Regen, droog, regen, droog, zon en weer buien. We gaan toch niet binnen zitten dus vanmorgen de regenjassen aan en daar gingen we.

Het winkelcentrum ligt hier 1 dikke kilometer vandaan dus daarheen gelopen en terwijl we liepen werd het droog en dat liep een stuk vrolijker. Voor we het in de gaten hadden waren we er al. 
Het winkelcentrum is immens groot. Zo zie je ze in Nederland niet. Alleen al daar een rondje lopen en je bent zo 1 kilometer verder. Wij hadden alleen koffie en een boterkuipje nodig. Ach je moet een doel hebben, toch. 😃

Deze keer gingen we een kijkje nemen in de supermarkt Globus. Tjonge, jonge wat een supermarkt.
Je kunt er werkelijk alles krijgen van vis tot theedoeken en alles wat daar tussenin zit. De winkel heeft wel een oppervlakte van de V&D vroeger, ongelooflijk. En alles is er te krijgen. 


Natuurlijk ook een afdeling met brood en allerlei soorten gebak. Wij hebben een heel bescheiden doosje uitgezocht met 2 Schweineohren voor bij de koffie vanmiddag. Het was maar goed dat de boodschappen in de rugzak moesten passen die we bij ons hadden zodat we ons moesten inhouden wat onze aankopen betrof 😁  Gelukkig vonden we ook de koffie en het boterkuipje want met al dat lekkers zou je dat nog bijna vergeten. Na een bezoek aan de Globus waren we wel toe aan koffie zodat we weer even konden bijtanken eer we aan de terug tocht gingen beginnen.


En zie wat een mooie kop koffie we kregen. Koffie met een piep klein ijsje erbij 😊


Lief keek met enige weemoed naar de beauty waar hij naast zat. Ooit heeft hij er ook zo eentje gehad. Het was nog voor mijn tijd en hij heeft hem moeten verkopen. Hij heeft er nog altijd spijt van maar er weer een kopen ........... ik denk het niet dat hij dat nog doet maar het blijft wel trekken zo'n machine.

Weer bij de camper gekomen is Lief meteen aan het werk gegaan met de vuilwatertank te legen en ik ben de tafel gaan dekken om onze meegebrachte broodjes te gaan verorberen. Die heerlijke Duitse harde broodjes en ze kosten bijna niks, mmmmmm.


Vanmiddag zijn de Schweineohren aan de beurt.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Een reactie of bericht achterlaten vind ik altijd leuk en kan altijd via dit formulier.