Bezoekers

Volgers

donderdag 14 juli 2022

Dat lucht toch een beetje op.

Een kleine update over de laatste ontwikkelingen wat KPN betreft 😂 Ik kan het niet laten maar als er slechte dingen gebeuren waar ik over schrijf mag ik ook over een lichtpuntje schrijven, toch?

Lief had na het KPN gesprek gisteren een mail gekregen om een enquête in te vullen of hij tevreden was. Jullie kunnen je voorstellen dat die ingevuld werd.
Toen we vanmorgen onderweg waren ging de telefoon. KPN in verband met de enquête. De KPN mijnheer moest maar even wachten tot we een parkeerplekje hadden gevonden wat we snel hadden.

Lief kon zijn hart eens goed luchten. De KPN man was heel begripvol en schrok dat de ratelslang gisteren het gesprek zomaar verbroken had. Alles is eens goed uitgepraat en hopelijk ook opgelost. We hebben er nu alle vertrouwen in.
15 Juli (morgen dus) krijgen wij onze factuur en daarna zal onze KPN-app ook bijgewerkt zijn. Lief heeft uitgelegd hoe verwarrend het werkt als je een contract krijgt van juli 2021 met foute getallen erin. Dat niemand je kan vertellen waar of wanneer je de getallen wel kunt zien met de juiste getallen namelijk de 50 Gb. Heel frustrerend. Hij heeft zijn hart eens goed gelucht en dat knapt op.

--------------------------------------------

Wij hebben ons vandaag vermaakt met het eiland Öland van zuid naar noord te rijden. Je ziet op dat smalle eiland de natuur veranderen van droog, dor en kaal naar droog 😉, bos en struiken. Overal zijn er veel koeien te zien op het eiland. Ze hebben hier een heerlijk koeien leven. Ze hebben veel ruimte alleen is het nu erg droog en dus ook het gras is niet meer groen.

Onderweg moesten we nog lachen. We stonden geparkeerd bij een kerkje. Het was er druk en we zagen er een Zwitserse bus staan. Dus druk. "Weet je wat? We eten vast onze lunch en als we dan klaar zijn dan is de bus misschien weer weg."Zo gezegd zo gedaan.

Wij zaten aan de koffie toen we de Zwitsers naar buiten zagen komen. Ze waren al op leeftijd zagen we. Eerst allemaal een plas pauze want de toiletten bij de kerken zijn altijd keurig verzorgt.

Zitten we nietsvermoedend aan onze boterham te knabbelen wil er een mevrouw bij ons naar binnen stappen 😯
Ze dacht dat wij de bus waren. Ze had zich vergist in het voertuig 😂😂 Dat was wel even lachen hoor.

Wij konden in ieder geval naderhand in alle rust het kerkje bekijken.



Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Een reactie of bericht achterlaten vind ik altijd leuk en kan altijd via dit formulier.