Bezoekers

Volgers

zondag 24 juli 2022

Een dag uit het leven van een camperaar. Wij dus ........

Wij staan vandaag nog op ons plekje aan het meer. Vanmiddag zou het mooi weer worden en hier zitten we wel heerlijk op ons grote grasveld met mooi uitzicht.

Voor de middag eerst de huishoudelijke klussen klaren zoals een keer een stofdoek laten wapperen en mijn Black & Decker stofzuigertje laten zoeven over de vloer. Zo kunnen de hoekjes en spleetjes weer eens extra aandacht krijgen.
De binnenkant bijhouden is meestal mijn taak. De buitenkant en het garage gedeelte vallen onder de taken van Lief en gebeurd niet overdreven vaak 😉.

Nog ongeveer 3 a 4 weken zijn we nog op pad en dan is het de bedoeling dat we weer eens thuis gaan komen. Eerst nog langs Camper Profi in Veendam waar ze ons nog een nieuwe printplaat in de Maxxfan moeten zetten want steeds gaat dat ding aan of uit, sneller of langzamer als we met onze mobiel of tv afstandbediening bezig zijn. Niet echt ideaal dus. Het schijnt aan een foute printplaat te liggen.

Voor degene die niet weet wat een Maxxfan is. Het is een soort ingebouwde ventilator in ons dak die lucht naar binnen of naar buiten kan laten gaan. Ideaal voor het klimaat te regelen in een camper en die bijna geluidloos is maar niet als de afstandbediening op alles reageert. 😅😅

We hebben de tijd en Lief hoeft pas 25 augustus een holter op te halen in het ziekenhuis in Tongeren ter controle dus we hoeven ons niet te haasten.

Vanmiddag ook nog maar heerlijk gedoucht en meteen ook ons badkamertje gepoetst. Daarna mochten we genieten van de buitenlucht.


Met een stukje kaas en een heerlijke koele alcoholvrije appelcider.

Morgen gaan we weer een stukje verder naar de zuidkust van Zweden.


Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Een reactie of bericht achterlaten vind ik altijd leuk en kan altijd via dit formulier.