Bezoekers

Volgers

maandag 11 juli 2022

Zo verdrietig.

Vanmorgen toen we weer onderweg waren kreeg ik een verdrietig telefoontje van mijn bonusdochter (dochter van Lief). Ze klonk een beetje triest en op mijn vraag of alles goed was antwoordde ze, "nu weer wel maar eerst niet."
 
Wat was er gebeurd.
Eind april werden bonusdochter en haar gezinnetje 2 honden rijker. Twee lieverds uit het asiel. Het is een broer en zus en ze zijn even oud (op de foto zijn ze 9 maanden). Als je één hond zag dan was de ander zeker in de buurt. Zoals men zegt; twee handen op een buik. Lola en Keizer.


Vanmorgen zag Lola een konijn lopen en rende er achter aan en net op dat moment kwam er een busje aanrijden.

Lola heeft nog maar even geleefd. De kinderen hebben het zien gebeuren. Zo triest.
Er is nog een dierenarts bij geweest, helaas was er niets meer mogelijk.

Keizer heeft afscheid genomen van Lola. Hij heeft haar gelikt en besnuffelt en toen was het goed. De kinderen, Mans en Krijn hebben samen met hun papa Lola begraven. Ze hebben een grote kei die ze ooit meenamen uit Drenthe helemaal beschildert en die zal op het graf van Lola komen te liggen.
Ieder heeft op zijn manier afscheid genomen. 

Ik weet uit ervaring dat het niet meevalt om dit verdriet een plaatsje te geven. Uiteindelijk zal het wel lukken. Arme Keizer, Mans en Krijn en bonusdochter en partner ❤❤

Nog even een vervolg van gisteren, KPN. Vanmorgen kregen we ieder een mailtje van KPN of we ons abonnement wilden verlengen. Onbeperkt bellen, internet en sms en onze data in de EU 50 GB voor € 25.
We hebben onze abonnementen meteen verlengd. 
Zou dat mailtje nu zijn gekomen door ons belletje want ons abonnement was afgelopen 3 juli al afgelopen ..........

10 opmerkingen:

  1. Ach, wat een verdriet.
    Wat een prachtige honden.
    Groeten
    Loes

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Wat zielig en wat zal het verdriet groot zijn. Sterkte xxx

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Loslopende honden, altijd gevaarlijk! Vooral verdrietig voor de chauffeur die de hond aanrijdt.

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Lola was ontsnapt uit de tuin. Er heeft denk ik een hekje opengestaan en de chauffeur was helemaal uit zijn doen. Op dat stukje kun je niet hard rijden. Ik houd mijn hart vast want de kinderen spelen er ook altijd met hun fietsjes en tractors. De chauffeur heeft dat geweten want hij komt er bijna dagelijks en kan nooit hard gereden hebben. Het is het eind punt van een doodlopende straat.

      Verwijderen
  4. Echt verdrietig, niemands schuld, veel sterkte voor het baasje van Lola. Spijtig zo'n verlies. Bernadette

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Och, dat is heel erg. Wat een verdriet voor alle betrokkenen. Vreselijk dat de kinderen het ongeluk gezien hebben. Keizer accepteert dit gemakkelijker dan zijn mensen. Dieren weten wat dood is.

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Inderdaad. Keizer heeft echt afscheid genomen van zijn zus. Ongelooflijk. Daar zou een mens nog wat van kunnen leren.

      Verwijderen

Een reactie of bericht achterlaten vind ik altijd leuk en kan altijd via dit formulier.