maandag 15 augustus 2022

Fietsen

Vandaag hebben we een klein stukje gefietst. Heerlijk met dit weer. 

Lief krijgt vaak last van zijn heup van het fietsen. We hebben al van alles geprobeerd. Op onze "grote" fietsen hebben we al een ander zadel laten zetten helaas zonder resultaat.

In de camper hebben we altijd onze elektrische vouwfietsen bij ons maar ook die geeft problemen. Ze zijn zo makkelijk ook om even een paar boodschappen te halen.

Deze keer hebben we ze niet vaak te voorschijn gehaald. Nu vond ik het in Zweden ook niet echt uitnodigend om te fietsen op de 2 baans wegen waar ook de auto's langs razen.

In het zuid oosten van Zweden waren wel mooie fietspaden en ook mooie fiets routes maar die waren voor Lief geen optie en ze bestonden ook uit teveel kilometers. Maar vandaag gingen we een klein eindje fietsen naar Olst naar de broer van Lief en schoonzus die daar wonen. Het was weer reuze gezellig bij hun en we hebben heerlijk in de tuin gezeten op een schaduwplekje. Gespreksstof hadden we genoeg 😂

Ik heb nog niet gehoord of de heupklachten weer hebben opgespeeld en wijselijk laat ik het maar zo. Wie weet breng ik Lief nog op gedachten en dat vermijd ik liever 😁

Morgen gaan we naar (bonus) dochter en dan zien we ook de boys weer 😍 Altijd weer leuk om de boefjes weer te zien.

Jullie zullen mij morgen even niet horen hier want dan hebben we weer veel te vertellen bij (bonus) dochter en schoonzoon en dat alles met een hapje en drankje. Dat wordt vast weer een gezellige avond.
Ons bed hebben we bij ons dus lekker makkelijk.  Het moet niet te laat worden want voor de jonge mensen gaat het werkzame leven gewoon door en de wekker loopt weer gewoon af.

Tot donderdag maar weer beste mensen 😊


2 opmerkingen:

  1. Welkom terug in eigen land. Wat een heerlijke vakantie hebben jullie gehad zeg .

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Dank je wel. We hebben een heerlijke vakantie gehad. Daar kunnen we weer even op teren.

      Verwijderen

Een reactie of bericht achterlaten vind ik altijd leuk en kan altijd via dit formulier.