Bezoekers

Volgers

maandag 8 augustus 2022

Het ultieme geluksgevoel.

Het ultieme geluksgevoel 😍

Wij hebben het gevonden. Geniet even mee als je wil 😍
Stel je eens even voor ................

Je staat met je camper in een duin aan een wit zandstrand aan de Zweedse zuidkust. De zon schittert in het water en soms zie je een zeilbootje of je hoort de motor van een vissersbootje in de verte. Het vissersbootje vaart uit met zijn netten klaar om in zee te laten verdwijnen.


Het is warm en je hoort het gekabbel van de kleine golfjes in de branding. De zon blijft schitteren in het water en je voelt je heel loom worden. Je ogen vallen dicht en het is alleen nog de zon, de zee het gekabbel van het water en jij.


Wat een rijkdom is dat.

Dan schrik je wakker van de meeuwen en sterns die rondvliegen op zoek naar vis en weer zie je die mooie zee schitteren met het witte zand.

Een koud glaasje fris water, je leesboel waar je dan middenin het spannende verhaal zit van inspecteur Wallander die op een steenworp afstand van je te werk gaat.


En als je dan je zo intens gelukkig voelt omdat alles zo perfect in elkaar past en de avond begint te vallen en je buurman zijn gitaar te voorschijn haalt en begint spelen dan is het plaatje helemaal compleet. Bedankt buurman voor dit extra cadeautje.


Mijn dag kan niet meer stuk lieve lezers en lezeressen maar dat zullen jullie wel kunnen begrijpen. Morgen worden er weer stapjes gezet maar vandaag even niet.

4 opmerkingen:

Een reactie of bericht achterlaten vind ik altijd leuk en kan altijd via dit formulier.