Bezoekers

Volgers

dinsdag 23 augustus 2022

Memories

We hebben gisteren een mooie verjaardag gevierd. Het was ook al weer lang geleden door de corona dat we voor het laatst bij elkaar waren.
De mannen, alweer 25 jaar oud. Waar blijft de tijd. De een heeft een vriendin, de ander niet en daar kon ik nu ook meteen kennis mee maken, leuk.

Ik kon de tweeling nooit goed uit elkaar houden maar nu was een van de twee de nodige kilootjes aan gekomen. Toen ik hem zag dacht ik; jongen lief wat lijk jij op je vader. Lief was het ook al opgevallen. 

Voordat we naar de verjaardag gingen heb ik mijn Zweden/Noorwegen schaal gemaakt. Mijn schelpen en stenen die ik vond hebben een mooi plekje gekregen. Ze liggen in een glazen schaal en staan op mijn dressoir in de kamer.

Zo kun je aan de linkerkant de blauwe steen zien uit de bossen van noord Zweden en rechts de steen met de zwarte streepjes peuterde ik uit de sneeuw bij de poolcirkel in Noorwegen. De zee egels kwamen van het witte strand waar het stervens koud was en zo dwaal ik weer heel even naar het prachtige noorden.


Mijn Dalarna paardje staat er naast.


Wat hebben we toch een mooie reis achter de rug ❤

 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Een reactie of bericht achterlaten vind ik altijd leuk en kan altijd via dit formulier.