Bezoekers

Volgers

maandag 29 augustus 2022

Papierversnipperaar

Vandaag is mijn gouden meisje weer geweest dus alles is weer blinkend schoon. We poetsen samen en krijgen zo een heleboel gedaan. Over twee weekjes komt ze weer.

Vanmorgen heb ik ook een papierversnipperaar besteld. Het is een Alpina die ook creditcards op slikt 😆. Het is maar een eenvoudig ding want zo vaak hebben we hem niet nodig.

Morgen wordt hij gebracht en kan de de doos met de vele papieren er door heen. Het zijn papieren die echt opgeruimd moeten worden. Zoals arbeidscontracten, arbeidsovereenkomsten, jaargesprekken, notulen van vergaderingen. Mijn hele werk verleden lag nog in klappers opgeslagen. 

Mijn logeerkamer ziet er weer netjes uit. Zo netjes dat ik zo nu en dan even een blik naar binnen werp en nog geniet van het opgeruimde kamertje 😍

Lief leeft helemaal mee en vindt het ook wel fijn. Het voordeel hiervan is dat Lief nu niet meer zijn spullen zo maar ergens neer legt. Zijn foto spullen liggen nu mooi geordend. De printer is weer bereikbaar net als het printer papier 😅
En als het moet, kunnen er zelfs weer de 2 vouwbedden staan mochten er kleinkinderen willen komen slapen.

Vanmiddag gaan we weer voor het eerst na 3 maanden naar ons jeu de boules clubje dat uit medebewoners bestaat en vooral voor gezelligheid en onderling contact zorgt. We kletsen wat en spelen jeu de boule en daarna komt het gezelligste stukje van de middag dan drinken we een wijntje samen 😉 en praten bij over het wel en wee van ons appartementen complex.

Vandaag zal het gesprek wel gaan over de bewoonster die gisteren 100 jaar is geworden. De bewoonster is nooit getrouwd geweest en heeft dus ook geen kinderen. Er zijn wel nichtjes die komen mocht er een doktersbezoek moeten plaatsvinden.
De nichtjes hadden allemaal ballonnen opgehangen bij de feesteling. We hadden allemaal een kleine bijdrage gedaan en zo werden haar bloemen aangeboden van alle bewoners. We hadden ook afgesproken dat we gisteren op de grote dag zouden vlaggen. 

Het zag er zo feestelijk uit.
De rode zonneschermen waren omlaag i.v.m de zon en die gecombineerd met al die vlaggen en de ballonnen. 
Grandioos!!!!

4 opmerkingen:

  1. Lekker aan het opruimen! Ik had een papierversnipperaar, maar die heb ik onlangs weggegooid. Omdat het papier steeds vastliep en het een ellende was om het er weer uit te peuteren. Ik versnipper nu alles met de hand. :(

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Ik heb het altijd met de hand gedaan en hoopte dat dit gemakkelijker ging. Ben benieuwd.

      Verwijderen

Een reactie of bericht achterlaten vind ik altijd leuk en kan altijd via dit formulier.