Bezoekers

Volgers

dinsdag 30 augustus 2022

Primafoon? Nooit van gehoord.

Ik word oud geloof ik 😔nou ja eigenlijk hoop ik dat ook wel want het leven is me lief ❤ 

Vorige week was het internet in ene keer van mijn telefoon af. Ik merkte het toen ik bij de Jumbo aan de kassa stond en mijn streepjescode wilde scannen.
Hé, hoe kan dat nu. Gelukkig kan ik mijn punten ook laten bijschrijven als ik off line ben verscheen in een pop upje.

Thuis gekomen keek ik samen met Lief waar mijn internet was gebleven. Hoe we ook zochten, mijn internet was weg en bleef weg. Dan maar de wifi op.
Ik ga bellen met KPN zei ik tegen Lief want ik heb een unlimited abonnement en dan wil ik er ook gebruik van kunnen maken. 
KPN kon me niet direct verder helpen. Telefoon uitzetten enz. had ikzelf al gedaan dus daar zat niet de fout.

Er werd een ticket aangemaakt en ze zouden een nieuwe simkaart sturen en terwijl de beste jongeman me dit aan het vertellen was kreeg Lief op zijn telefoon een berichtje dat hij een nieuwe simkaart zou krijgen. Heeeeeee ........ ikke moet een nieuwe simkaart. Lief had zijn eigen kaart dus ik zei dat tegen de jongeman. Mijn nummer nog eens gezegd en dat klopte. Nou ja we wachten het maar weer af.

De volgende dag lag er geen simkaart bij de post en ik weer bellen met KPN.
"Tja inderdaad," zei de vriendelijke jongeman van KPN "ik kan ook nergens zien dat er een kaart gestuurd is." Daar gaan we weer dacht ik nog totdat ik een helder ogenblik kreeg.

"Kan ik die simkaart niet ook zelf halen bij de Primafoon?"

De jongeman dacht dat hij het in Keulen hoorde donderen. "Uh, de Primafoon? Dat denk ik niet mevrouw maar wel bij een KPN winkel."
"Dat is toch de Primafoon." zei ik maar de jongeman had nog nooit van een Primafoon gehoord.
Ik vroeg hem of er dan soms een KPN winkel in Maastricht was. De Primafoon wist ik wel maar de KPN winkel ????????

De jongeman ging het voor me opzoeken en gaf me het adres door van mijn Primafoon winkel 😊 en dat zei ik hem dus ook.

De KPN winkel en de Primafoon zijn dus een en dezelfde 😑 Ik wist het wel.

Toen we diezelfde middag bij de betreffende winkel kwamen heb ik eens goed naar het opschrift gekeken en ja hoor er staat met grote letters KPN op.
Ik ben dus helemaal uit de tijd 😧 Primafoon mag ik dus niet meer zeggen.

In de KPN winkel hebben ze gelukkig mijn internet weer kunnen vinden. Er stond ergens een vinkje niet aangevinkt. Soms gebeurd er ook nog iets goeds bij deze firma 😅

4 opmerkingen:

  1. Mijn telefoon ging na probleem met camera niet meer aan. Ook niet na 13 of 20 seconden de knop indrukken ook niet na 2 dagen wachten zoals ik in forums las. Kennelijk komt het bij het merk Poco wel vaker voor.
    Mijn lief heeft altijd voorraad dus nu een nieuwe. Wat een werk alles weer instellen apps erop, wachtwoorden sms'jes bij de bank paspoort scannen. Dat werkt allemaal. Nu nog de meldingen want die doen het heel hard ook als ik zchter stel geluiden die ik niet kan terugvinden en nog wat rare dingen.
    Houdt me wel vd straat 😊

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Ooooo Lot, ik leef met je mee. Ik heb die ellende vorige week gehad. Overal weer opnieuw inloggen en inderdaad die banken weer aan de praat krijgen. Van de week wilde ik het eens proberen om te betalen met de telefoon. Ging niet. Moest ik ook weer activeren fffffffffff. Sterkte!!

      Verwijderen
  2. primafoon is al in 2010 opgeheven
    https://www.nu.nl/nuzakelijk-overig/2183222/primafoon-niet-meer.html

    BeantwoordenVerwijderen

Een reactie of bericht achterlaten vind ik altijd leuk en kan altijd via dit formulier.