Bezoekers

Volgers

dinsdag 27 september 2022

Een drukke verjaardag

Lieve mensen, nogmaals bedankt voor jullie felicitaties. Het is een drukke dag geweest en vooral ook een gezellige dag.

De dag begon voor ons doen al vroeg. Om half 8 liep de wekker af want er zou iemand komen vanaf half 9 om onze kunststof ramen in de woonkamer bij te stellen. Er komt wel eens tocht door aan de onderkant en met de komende winter voor de boeg wilde ik dat wel verholpen hebben. De beste man heeft de ramen voorzien van nieuwe rubbers. Laat de winter maar komen 😐.

Om 9 uur kwam mijn "gouden meisje" en als mijn "gouden meisje" komt dan poetsen we samen het hele appartement zodat het er weer even tegen kan.
Tussen het poetsen door kwamen de telefoontjes van familieleden, berichtjes en app'jes binnen. Ik was helemaal jarig 😊

Rond drie uur kwamen we met ons jeu de boules clubje uit de flat bij elkaar en daar heb ik mijn verjaardag nog eens gevierd met tussendoor weer telefoontjes 😅

Lief voelde zich niet zo lekker en ging weer op tijd huiswaarts maar ik ben nog even blijven feesten. Toen ik weer thuiskwam tegen half 7 had Lief het eten al klaar en kon ik zo aanschuiven. Lekker toch?

Vandaag zouden we met de camper vertrekken maar ik heb het 1 dagje opgeschoven. Eerst moet Lief zich weer 100% voelen en gelukkig gaat het vandaag weer iets beter met hem al loopt hij wel te zuchten en te steunen maar dat zijn de pijnlijke botjes in zijn rug. Ook heel vervelend maar dat is de bekende artrose zijn schuld en geen onbekende ziektes of hart klachten.

Vandaag maar eens de laatste restjes bij elkaar zoeken wat er nog mee moet. Dat gaat vast lukken want zo lang zijn we niet van huis. We willen richting Sedan (Frankrijk) rijden. Het moet een mooie plaats zijn. 
Dat is ons doel maar of we daar ook komen is bij ons altijd de vraag want dat kan zo maar veranderen als het ons daar te nat is 😁

Vanaf morgen worden hier weer berichtjes gepost vanuit het mooie Frankrijk.

6 opmerkingen:

  1. Artrose gewrichtjes vinden nat e n koud inderdaad niet prettig.
    Fijne vakantie alvast gewenst, morgen zal het ook iets droger zijn.
    Hier op Tholen komt het met bakken uit de hemel. Ik weet niet of de boeren met zovvel nog blij zijn. Er liggen nog veel aardappelvelden te rooien

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Lot we zijn vanmiddag toch nog maar vertrokken en we hebben zon gehad. Jippie!!!

      Verwijderen
  2. Nog van harte gefeliciteerd, en goede reis!

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Fijne mini vakantie, en geniet !!

    BeantwoordenVerwijderen

Een reactie of bericht achterlaten vind ik altijd leuk en kan altijd via dit formulier.