Bezoekers

Volgers

woensdag 28 september 2022

Groetjes uit Frankrijk

Mijn eerste blog komt vanaf nu weer uit Frankrijk.

We zijn weer helemaal in onze nopjes. Gisterenmiddag zijn we vertrokken. Eigenlijk toch een dag eerder. De botjes van Lief roken Frankrijk en wilden absoluut toch gisteren vertrekken.

We hoefden maar 121 km te rijden om in Frankrijk te komen. Dat is nu weer een voordeel als je in het zuiden van het land woont.
We hebben het heel rustig aan gedaan. Om twee uur ging onze stalling open. Wat mee moest hebben we in de auto gezet en in de stalling alles overgeheveld naar de camper. Daarna moesten we afscheid nemen van de aardige mensen van de stalling want per 1 oktober is de boel verkocht en gaan ze ook met hun eigen camper op pad dus wie weet komen we ze nog ergens tegen in zonnige oorden want ook zij willen van de winter naar het zuiden. 

Na het afscheid eerst de auto weer naar huis gebracht en toen konden we vertrekken. Het was al wel drie uur eer we zover waren 😂 maar we de tijd aan ons zelf en mochten we Frankrijk niet halen dan was dat ook geen probleem want we hebben ons huis bij ons 😂😂

Die 121 km hebben we natuurlijk toch gehaald zonder snelwegen te nemen. Snelwegen zijn voor ons een verboden gebied zodra we in de camper stappen of we zouden haast moeten hebben. Via de binnenwegen komen we weer de mooiste plekjes tegen.


We zijn gereden via de Belgische Ardennen naar de Franse Ardennen en dat is zeker de moeite waard. Wie onze reisblog wil lezen kan dat hier op onze FritsEllen reisverhalen

Wij gaan nu even verder met heerlijk genieten ❤

3 opmerkingen:

  1. Is het erg als ik een heel klein beetje, een ietsiepietsie jaloers ben???

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Mevrouw Niekje, volgende keer verstop ik je gewoon tussen de potten en pannen en neem je gezellig mee :)

      Verwijderen
  2. Owww jullie zijn weer op reis! Heerlijk! Fijne vakantie en heel veel plezier.

    BeantwoordenVerwijderen

Een reactie of bericht achterlaten vind ik altijd leuk en kan altijd via dit formulier.