Bezoekers

Volgers

vrijdag 9 september 2022

Het is weer vrijdag ...........

Het is weer vrijdag en dus de weegschaal op en ik kan jullie zeggen dat het weer tegenviel. Nu moet ik oppassen dat ik er niet te ver in meega want ik speel het klaar om bijna niet meer te eten en dat moet niet. De weegschaal gaf een halve kilo meer aan dan vorige week 😔
Ik ga er dan ook geen drama van maken want minder eten dan nu ga ik niet doen. Lief was wel 1 kg kwijt dus we zitten wel op de goede weg alleen werkt het bij mij niet zo snel.

Nu zit ik wel al 3 dagen overwegend thuis op een pakje te wachten. Iedere dag schuift het weer op en krijg ik het bericht, "sorry we hebben het niet gehaald om je pakketje vandaag te bezorgen." 
Vandaag gaan ze weer komen en zo zit ik dus weer thuis.
Zou het daardoor komen?

Gisteren heeft Lief mijn wachtdienst over genomen want ik zou naar mams gaan dus ben ik toch even weg geweest. Mams was met schoonzus koffie gaan drinken in de lunchroom waar ze wel vaker komen. Het is de lunchroom bij de bakker waar ook Andre Rieu vaak komt. Ze hebben er heerlijke spulletjes en mams had een heerlijk koffiebroodje meegenomen waar we ieder de helft van hebben opgegeten.
Daarbij had mams speciaal voor mij blikjes cola ingeslagen en zo ging dus weer wetens en willens de fout in. 
Zou het daardoor komen?

Ik at en dronk met bijna pijn in mijn maag en dat gaat me dan weer te ver. Mams doet haar best en wil mij verwennen en ik krijg er bijna maagpijn van. Dan roep ik mijzelf toe NIET DOEN!

Dat zijn van die dingen waar ik van hoor te genieten. Wie kan het nog zeggen op mijn leeftijd dat hij samen met zijn moeder gezellig wat eet en drinkt. Tijd dus om het lijnen niet meer op de eerste plaats te zetten.

Doorgaan waar ik mee bezig ben en genieten van de mooie momenten.

Gisteren kreeg ik een appje van mijn nichtje waar ik vorige week op ziekenbezoek ben geweest. Zij heeft uitgezaaide borstkanker.
Ze had gisteren de uitslag van de scan gekregen en het zag er prima uit. Ze mag zelfs 2 weekjes op vakantie naar Spanje waar ze al heel wat jaren heen gaat met manlief. Het zal haar laatste keer worden vertelde ze vorige week maar ze gaat het doen.

Dat zijn toch prachtige momenten en dan zou ik me druk moeten gaan maken over mijn gewicht 😬

4 opmerkingen:

  1. Ik was ook wat aangekomen, ondanks meer fietsen dan anders en netje op eten gelet, zal wel de toegenomen luchtvochtigheid zijn, ik weeg op woensdag 🤣
    En meer spieren zullen het ook niet zijn, die zouden meer wegen maar zo fanatiek kan ik helemaal niet sporten

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. O Lot, wat gebeurd er toch met ons, hahaha. Vandaag was de weegschaal weer iets vriendelijker dus we houden maar moed.

      Verwijderen
  2. Helemaal met je eens Ellen, er zijn betere dingen om je druk om te maken, wat een heerlijk nieuws voor je nichtje! Hoor mij nou, ik kan me ook zo druk maken om een onsje meer of minder, dus ik weet hoe het is!! Niet mee zitten hoor. Bovendien, krijg je meer of leukere vrienden als je dunner bent? Wordt jouw leven heel anders als je 10 kilo lichter wordt? Ik denk het niet! Bij mij is er niets veranderd, hooguit wat meer stress gekregen omdat eten zo'n grote rol is gaan spelen. DAT.IS.HET.NIET.WAARD!!! xx

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Mevrouw Niekje, je hebt helemaal gelijk dat het niet veranderd aan je leven. Ik vind het vooral belangrijk om af te vallen dat het beter voor me is. Bloeddruk, gewrichten en zo. Ik blijf dus maar gewoon door gaan op mijn langzame "snelheid" hahaha.

      Verwijderen

Een reactie of bericht achterlaten vind ik altijd leuk en kan altijd via dit formulier.