Bezoekers

Volgers

vrijdag 16 september 2022

Het is weer vrijdag ...........

Het is weer vrijdag en ondanks dat ik iedere dag op de weegschaal sta blijft de vrijdag mijn speciale ijkpunt of hoe je het ook noemen wil.
Het gaat langzaam maar dat weet ik en komt vooral omdat ik niet echt een dieet wil volgen. Die heb ik in het verleden te vaak gedaan. Van dokter Atkins tot dokter Frank en alles wat daar tussenin zit.

Een andere manier van eten moet ik aanleren want nadat ik al twee keer 25 kg was afgevallen ben ik het ook weer allemaal bijgekomen. Dat werkt dus niet bij mij.
Geen brood diëten meer, geen koolhydraten meer tellen, niks van dat allemaal meer. Alles eten maar met mate dat is wat ik wil. Mijn porties moeten kleiner zijn en mijn maag moet inkrimpen.



Eigenlijk tel ik alleen hoeveel ik in totaal ben afgevallen. Dat telt voor mij en al doe ik daar jaren over dat maakt niks uit. Als het maar minder wordt en niet meer.

In totaal ben ik nu 6,4 kg kwijt en die wil ik ook kwijt blijven. In november heb ik weer mijn jaarlijkse check-up en ben benieuwd of het ook resultaten laat zien qua gezondheid. Ik ben benieuwd want daar doe ik het allemaal voor.
Lief vertelde me vanmorgen dat zijn broekriem al 2 gaatjes is opgeschoven. Dat is toch een geweldig resultaat 😊 want ook Lief is bezig om een paar kilootjes kwijt te raken.

Van de week heb ik de boekenkast leeg geruimd maar bepaalde dieet boeken kon ik nog niet opruimen. Wie weet wil ik er ooit nog eens iets in opzoeken terwijl ik nu al weet dat ik dat toch niet ga doen. Ik zoek tegenwoordig alles op via internet maar toch. Het geeft me misschien een veilig gevoel.

2 opmerkingen:

  1. Ik heb ze natuurlijk ook allemaal gedaan. Maar koolhydraatarm bevalt me toch wel heel goed. Door de week vrij strikt basis en in het weekend wel wat brood en wijntje en een snackje.
    Zo blijf ik in ieder geval op gewicht

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Dan is dat voor jou de juiste manier Lot. Ik zou zeggen, doorgaan!!!!!!

      Verwijderen

Een reactie of bericht achterlaten vind ik altijd leuk en kan altijd via dit formulier.