Bezoekers

Volgers

zondag 25 september 2022

Prikken

Gisteren toch nog eens naar Blokker gegaan en een elektrische onderdeken gekocht want zou dat nu zoveel verschil maken?
Met mijn deken onder de arm ging ik weer huiswaarts blij met mijn vangst. Thuis gekomen meteen de deken uitgepakt om te kijken hoe warm hij zou worden en dat viel even goed tegen. In eerste instantie dacht ik dat hij stuk was want warm werd hij niet.

Lief ging het anders proberen en legde de deken op onze poef en daarna maar met de benen erop. Inderdaad werd hij lichtelijk warm op de plekken waar de benen lagen maar de andere plekken bleven koud.

Deze deken was dus voor 100% gezakt waar wij hem voor wilde gebruiken. De deken weer ingepakt en terug naar Blokker waar de verkoper me gelijk gaf en vertelde dat de onderdekens ook echt alleen bedoeld waren voor in bed en om op te liggen en inderdaad worden deze onderdekens niet zo warm. Hij verzekerde me dat er nog vele bovendekens gaan binnen komen en vooral tegen de feestdagen.
Geduld nog maar en wie weet komen we er op ons komende campertripje nog wel eentje tegen.

Ik hoor ook al mensen om me heen die hun Corona herhaalprik hebben gekregen. Vanmorgen dus eens gebeld met het afsprakennummer 0800 7070 maar het was daar zo druk dat ze ons vandaag niet meer te woord konden staan.


Lief krijgt 24 oktober zijn ablatie en dan is het misschien verstandig om die prik op tijd te krijgen al is het geboortejaar van Lief nog niet aan de beurt. De mensen van voor 1948 mogen nu een afspraak maken.

Morgen maar eens bellen met de huisarts.

Gaan jullie de herhaalprik ook weer halen?

6 opmerkingen:

  1. Hij kan vast vóór 10 oktober geprikt worden, dan werkt de prik tegen 24 oktober zeker wel.
    Ik ga 'm ook weer halen, inderdaad.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Ja maar nu nog niet. Begin november linkt me een goede tijd dan ben je de wintermaanden beschermd. We blijven wel voorzichtig ook

    BeantwoordenVerwijderen
  3. We hebben vorige week ook de uitnodiging van RIVM gekregen voor prik nr zoveel en hebben, evenals @Lot, ook besloten om eind oktober, begin november de prik te halen. Het is dan een half jaar na de laatste vaccinatie en dat leek ons een acceptabele termijn.

    BeantwoordenVerwijderen

Een reactie of bericht achterlaten vind ik altijd leuk en kan altijd via dit formulier.