Bezoekers

Volgers

maandag 19 september 2022

The queen

Vandaag wordt het grotendeels een tv dag bij ons. Ik denk dat het bij velen zo toe zal gaan tenzij je natuurlijk naar je werk moet maar die tijd hebben wij gehad. Wat een luxe is het toch om met pensioen te zijn 😍 Na bijna 4 jaar voelt het nog altijd speciaal voor me.


Wat een mensen zijn er langs de baar gelopen, ongelooflijk. 
Dat moet toch zeker steun aan de familie geven. Vandaag zou zelfs de keizer uit Japan komen en dat zou iets speciaals zijn vanuit religieus oogpunt. Gisteren was Joe Biden afscheid komen nemen. Ons koningshuis is ook aanwezig net als vele andere.

Wij zitten er klaar voor. Mams had de koffiekan al gevuld schreef ze me in een appje en zit er ook klaar voor 😃

Tot later ..............

6 opmerkingen:

  1. Ik heb ook regelmatig naar de webcam gekeken van al die mensen die langs de kist liepen. Viel me op dat ze zo uitdrukkingloos keken en niet om zich heen ook, zullen wel moe zijn geweest na 12 uur of meer slenteren.
    Ik vind het echt bijzonder allemaal, hou wel van dat theatrale eigenlijk.
    Knap ook hoe Charles Ann en de andere kinderen zo lang lopen, en dat zonder stok of rollator, ik doe het ze niet na.
    Vroeg me ook af of ze peppillen gebruiken indien nodig, het zal zo vermoeiend en ook emotioneel voor ze zijn

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Ik denk dat ze nu pas even tot rust kunnen komen. Even uit de schijnwerpers. Zonder peppillen lijkt het me bijna niet te doen. Charles en Ann zijn toch ook al op een leeftijd dat het steeds meer energie gaat kosten.

      Verwijderen
  2. Ik werk niet maar heb toch niet gekeken, gewoon omdat het me totaal niet interesseert.
    Ieder zijn ding maar ik begrijp echt niet waarom je zou kijken naar een familie die je niet kent.
    Mijn moeder leeft mee met elke bekende Nederlander of zoals nu, het Britse koningshuis. Ze belt me dan om te vragen of ik Harry al gezien heb in zijn uniform, en terwijl ik zit te bedenken om welke Harry het gaat (we hebben geen Harry in de familie of kennissenkring) ratelt ze verder over dat de man van Linda misschien weer terug is en meer van dat soort dingen. Ik vind het soms ook wel een beetje grappig, maar zoals ik al aangaf, begrijpen doe ik het niet.
    Groet, Ikkelien

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. O Ikkelien ik begrijp je volkomen. Voor je moeder is er op dat moment (van de uitvaart) niets anders. Lief kan dat ook doen. Vanmorgen nog. Ik zeg tegen hem dat ik zijn korte broeken in de wasmachine stop want het kortebroeken weer zal wel voorbij zijn. Zegt hij na 5 minuten, heb je in de zakken gekeken? Ik denk aan mijn kledingzakken die ik aan de kringloop heb meegegeven en begrijp hem niet. Kom ik er achter dat hij de broekzakken bedoelt, hahahaha.

      Verwijderen
    2. Haha, heel herkenbaar!

      Verwijderen
  3. Zelf was ik nogal dol op de Queen, Maar als ik dat niet was geweest had ik nog gekeken hoor. Zo'n staatsbegrafenis is iets unieks. De laatse keer was die van Curchill. Heel bijzonder met al die tradities. Ik vind het prachtig. Toch ben ik niet koningsgezind, helemaal niet. Maar onze tradities hier vind ik ook mooi

    BeantwoordenVerwijderen

Een reactie of bericht achterlaten vind ik altijd leuk en kan altijd via dit formulier.