Bezoekers

Volgers

vrijdag 14 oktober 2022

Het is weer vrijdag dus ...........

 Het is inderdaad weer vrijdag dus .......... 


Vorige week vrijdag kwamen we thuis van ons reisje langs de Maas. 

Thuis gekomen moest ik natuurlijk wel op de weegschaal. Niet meteen die vrijdag hoor, oh nee dat zou fout uitpakken na het eten en mijn kleding aan maar zaterdag ochtend voor het ontbijt kon het wel en daar zag ik dat ik 1 kg was bij gekomen 😓 
Dat was die pizza natuurlijk in Durbuy maar hij had wel gesmaakt dus weer vol goede moed weer aan de slag.

Vandaag ben ik 1 week verder en ben helemaal blij.

Natuurlijk had ik van de week al gezien dat die ene kilo weer verdwenen was, fffffff gelukkig want die zat me toch wel dwars.
Vandaag zag ik dat nog wat kwijt was. Ik sta nu op -7,3 kg in totaal.

Ik werd er zo blij van dat ik stoutmoedig mijn spijkerbroek ging passen die ik een tijdje terug maar in een hoekje van de kast had gehangen omdat hij te veel gekrompen was 😜 HIJ PASTE!!!

Ja hij past weer!!!!

Nu moest die andere spijkerbroek die ik alvast in voorraad had gekocht en 1 maatje minder is er ook aan geloven.
Vol spanning stapte ik erin en ongelooflijk maar waar maar de rits en de knoop konden gewoon dicht en dat nog wel zonder buikpijn te krijgen.

Ik dus helemaal happy en weer meer gemotiveerd om door te gaan.

6 opmerkingen:

  1. Ha ha ha. Ik heb me ook gewogen. Want ik heb met de kleinzoons mee de hele week kruidnoten en speculaas gegeten. Plus aldoor wat bij de koffie, dat neemt echtgenoot mee van de bakker. En ja hoor, een kilo erbij. Dus het ligt wel degelijk aan het tussendoor eten dat je aankomt. Nu is dat bij mij geen drama, van 60 kilo naar 61 kilo. Maar die kilo gaat er wel af.
    Op de 24e, als jullie in Genk zijn, zitten wij bij de cardioloog in Rijnstate om de resultaten van de mri te bespreken. Vandaag, precies een jaar geleden kreeg echtgenoot een zwaar hartinfarct. Met mijn jongste zoon een dag en nacht in het ziekenhuis gehangen. Pas na twaalven kregen we groen licht om naar huis te rijden.
    Nu benieuwd naar de uitslag. En ik wil de medicijnen doorspreken. Kijken of er wat af kan.

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Francien, men zegt "ieder pondje gaat door het mondje" en dat is weer eens bewezen. Van lucht komen we niet bij, hahaha. Ik wens jullie heel veel sterkte bij de cardioloog en hopelijk een gunstige uitslag. Ik zal zeker aan jullie denken.

      Verwijderen
    2. En jullie succes met de ablatie. En sterkte met het wachten. Ik kon naar het restaurant van Rijnstate. Jij moet geloof ik buiten het ziekenhuis blijven. De cardioloog is nu alleen een gesprek, nav de mri.

      Verwijderen
    3. Dank je wel. Vorige keer bij de onderzoeken moest ik buiten blijven i.v.m de corona. Deze keer blijft Lief 2 nachten in het ziekenhuis. Ik rijd dan op en neer.

      Verwijderen
  2. Heerlijk wanneer gekrompen kleding ineens weer wat groter is geworden!! Goed zo Ellen!

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Danke ke. Ik geniet er van en het geeft moed om verder te gaan op deze weg.

      Verwijderen

Een reactie of bericht achterlaten vind ik altijd leuk en kan altijd via dit formulier.