Bezoekers

Volgers

zaterdag 15 oktober 2022

Mijn elektrische deken

Afgelopen donderdag kwam eindelijk mijn elektrische deken. Wat een run is het momenteel toch op die dingen, Ik moest er een week op wachten maar voorruit, hij kwam. Ik keek er naar uit want zou dat nu echt zo heerlijk zijn?

Donderdagmiddag werd hij door de DHL afgeleverd. 

Wat was hij mooi. Mooier dan ik had gedacht en de draden die door de deken heen liepen waren bijna niet te voelen. 



Die avond hadden we de extra grote deken heerlijk over onze benen liggen en wat werd hij lekker warm. Hij stond op nummertje 2, de middenstand en soms werd het zelfs te warm.

Dit was zeker voor herhaling vatbaar dus vrijdagavond wij weer heerlijk knus op de bank, deken in het stopcontact maar niks geen warme deken meer.

Het lampje van de thermostaat bleef maar knipperen. 

De boel resetten en nog eens proberen .............. niks geen warme deken. Eens een ander stopcontact proberen maar ook dat hielp natuurlijk niet.

Jammer 😒. De boel maar weer inpakken en aanmelden om te retourneren. Bij het aanmelden zag ik wel dat de deken in ene keer € 10 duurder was geworden???????
En het wordt erger .................... nu ik net nog eens keek zag ik dat de deken niet meer leverbaar is 😲

Dat was een kort genot van mijn elektrische deken 😏

10 opmerkingen:

  1. Zouden die dingen met teveel spoed gemaakt zijn? Het zijn wel erge kleine draadjes die allemaal maar moeten samenwerken.
    Heel vervelend. Wordt een vervolgblogje?

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Een oud-collega van me placht in zo'n geval te zeggen "Dat is klootten met twee ootten".
    Ben wel benieuwd hoe de verkoper dit af zal handelen. In ieder geval succes met het geduld uitoefenen, want vaak is het zo; zo snel ze je iets kunnen/willen leveren, de snelheid van terugbetalen is er vaak omgekeerd evenredig aan.

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Gelukkig wordt het komende week rond de 18 tot 20 graden vertelde weerman Gerrit Hiemstra van het 8 uur journaal, dus waarschijnlijk kan je nog wel even zonder elektrische deken. En ik zie nu op buienradar.nl dat er voor Maastricht zelfs 22 graden op maandag wordt voorspeld. Je kan je bikini en teenslippers weer tevoorschijn halen Ellen! 😉

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Hoi
    Wat ook kan is dat je hem op een tijd had, en is die is afgelopen knippert hij ook. Mijn deken kun je instellen dat hij uit gaat na verloop van tijd. Na 1 uur , tot 6 uur. Als een soort beveiliging. Misschien eens kijken?
    Nelleke

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Deze deken sloeg automatisch af na een bepaalde tijd. De eerste avond toen wij hem gebruikte knipperde geen lampje maar warmde hij heerlijk op. De tweede dag knipperde het lampje en warmde hij niet. De thermostaat van de deken had maar 3 standen om te warmen. Er waren dus geen enkele andere mogelijkheden.

      Verwijderen
  5. Die van ons gaat na verloop van tijd ook knipperen......maar dat zegt niet dat ie stuk is! Gewoon maar weer proberen, hoor!

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Hij warmde niet meer. Zo jammer. De deken is terug gestuurd. Voor € 82 vind ik dat de deken het moet doen.

      Verwijderen

Een reactie of bericht achterlaten vind ik altijd leuk en kan altijd via dit formulier.