Bezoekers

Volgers

donderdag 24 november 2022

Naar de cardioloog.

Vandaag hadden wij een spannend dagje. We moesten om 13 uur bij de cardioloog zijn voor de controle van Lief zijn ❤

Zou het goed zijn????????
Vorige keer toen we gingen dachten we dat het goed was en toen was het niet goed dus we durven niet meer op onze eigen bevindingen af te gaan.

We waren mooi op tijd in het ziekenhuis en hadden zelfs nog tijd over 😉 Eerst melden bij de ingang van het ziekenhuis en dan naar de afdeling cardiologie.
Daar weer melden bij de secretaresse en dan de wachtkamer in.

Net als al de andere keren volgt dan een fietstest en een hartfilmpje en dan weer richting wachtkamer om even later bij de cardioloog binnen te komen.

Er was nog een ietsie overslag te zien bij de fiets inspanning maar verder was alles naar wens. Het was allemaal zo goed dat er geen echo meer nodig was.
Half december mag lief nog eens een Holter ophalen voor een 24 uurs meting en als alles goed is (en daar heeft de dokter alle vertrouwen in) kunnen we vertrekken naar het zonnige zuiden, jippie!!!!!!!

Lief kan zijn medicijnen vast gaan bestellen 😄

Na het doktersbezoek zijn we naar het centrum van Tongeren gereden en hebben daar een heerlijke wandeling gemaakt. 


Terwijl we aan het rondkijken waren kwam er een mijnheer op zijn fiets naar ons toe en zei," Zijn jullie die bekende vloggers?" 
"Uehhhh, misschien." zei Lief "wie bedoeld u?" 

Wij waren dat dus 😁 Hij volgde ons al een hele tijd op YouTube en vroeg wanneer we weer vertrokken. "Nog heel even geduld," zei Lief. "We zijn net terug van de cardioloog en we mogen weer dus ......"

Leuk is dat. Het gebeurd ons geregeld dat mensen ons herkennen. Zij kennen ons maar wij hun niet 😆  Zo leren we onze kijkers ook wel een beetje kennen. Leuk 😊



3 opmerkingen:

  1. Je wordt nog beroemd! Consumindersingle. blogspot.com

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Wat leuk dat jullie bekende Nederlanders zijn!

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Hahahaha het gebeurd ons regelmatig. Ik ga de youtube video op onze website zetten. De beste man wilde niet herkenbaar in beeld maar zijn stem kun je wel horen :)

    BeantwoordenVerwijderen

Een reactie of bericht achterlaten vind ik altijd leuk en kan altijd via dit formulier.