Bezoekers

Volgers

zaterdag 19 november 2022

Penguins is happy

Als ik nu op facebook zou zijn dan zou de volgende vraag in mijn venster verschijnen; Wat ben je aan het doen, Ellen.
En ik zou dan schrijven; ik zit wat te klooien met onze website, www.fritsellen.com

Heerlijk vind ik dat. Uitzoeken wat ik kan toevoegen of dat er iets overbodig is. Het is net puzzelen maar dan op de laptop en ik puzzel graag. Op mijn werk was ik er ook vaak mee bezig en maakte op een keer de roosters, die nog altijd op papier werden gemaakt, in Excel. Mijn collega's hadden allemaal emailadres en dan stuurde ik de roosters per mail naar hun. Nog een bijkomstigheid was dat ik de rooster voor een heel jaar maakte en wist iedereen waar hij aan toe was. Onze afdeling was een van de eerste die zo'n rooster had 😁 
Alle werkuren en vakantiedagen werden automatisch opgeteld of afgetrokken. Heel duidelijk voor iedereen.
Ik kon uren bezig zijn met nieuwe codes en lukte het niet dan begon ik gewoon op nieuw. Zelfs thuis zat ik ermee te puzzelen.
Na mijn werkzame leven ging ik thuis puzzelen. Mijn broer die helaas veel te jong overleden is had onze stamboom helemaal op papier staan en die ging ik nu eens digitaliseren. 
Een heerlijk werkje 😅

Wij gebuiken de app Polarsteps als we onderweg zijn met de camper. Een app die door heel veel camperaars wordt gebruikt. Je kunt op de app precies zien waar je bent en waar je geweest bent. 
Wat we al wel eens hebben gehad was dat we ergens in Spanje op een camperplaats stonden en via Polarsteps zagen dat volgers van ons daar ook moesten zijn. We hebben ons gevonden en er een hele gezellige middag aan over gehouden. We hebben heel wat volgers op de app en we houden hem zeker in ere.

Nu ontdekten Lief laatst nog een leuke app  findpenguins  De app lijkt op Polarsteps maar ik vind hem eigenlijk veel mooier en hij heeft meer mogelijkheden.
De app logt je reisroute net als bij Polarsteps. Via een traveltracker die ook nog batterijbesparend is, werken beidde apps perfekt. 
Find Penguins heeft als voordeel dat hij ook offline kan werken en hij laat meer info zien over de plek waar je bent zoals op welke hoogte je je bevindt en nog meer van dit soort dingen.

Is je reis helemaal klaar en je hebt hem afgesloten dan kun je er een fotoboek van laten maken. Bij Polarsteps hebben we dat al 2 keer gedaan. De boeken zijn duur maar prachtig.

De apps zijn heel handig om bijvoorbeeld familieleden te laten weten waar je bent. Je kunt de app op privé zetten en alleen bepaalde volgers een link sturen zodat zij je kunnen volgen. Om te volgen hoef jezelf de app niet te hebben



Mijn eerste reis staat gepland en ik zie dat ik nog 51 nachtjes moet slapen 😅😊

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Een reactie of bericht achterlaten vind ik altijd leuk en kan altijd via dit formulier.