Bezoekers

Volgers

donderdag 29 december 2022

Het is niet anders.

Ondanks dat mijn ribbenkast zeer doet van het hoesten heb ik toch kunnen slapen met een codeïne tabletje. Voor de nacht wil ik dat wel nemen. Overdag hoest ik door met een hoestdrankje in de buurt en een flesje water en zo nu en dan een dropje.

Ik weet leukere dingen en of dat geproest nog niet genoeg is ontdekte ik dat mijn spencer die ik aan het breien ben op mijn rondbrei naald wel erg klein was.

Daar pas ik nooit in dacht ik maar wie weet als de lap wat langer wordt kan ik het beter meten.

Gisterenavond was ik bij de armsgaten gekomen en ging ik eens een truitje uit de kast erbij halen en inderdaad was het wel heel erg smalletjes wat ik gefabriceerd had.

En toen viel het me in. Op een rondbrei naald zet je natuurlijk alle steken op van voor- en rugpand. Dat zijn er dus een heleboel. Tja niets aan te doen. Ik zal het moeten uithalen 😏 had ik maar beter op moeten letten. Dat zal me dus nooit gebeuren.

Om de pijn een beetje te verzachten heb ik het stuk nog niet uitgehaald dat komt nog wel. Ik ben weer opnieuw begonnen. Als ik het boord af heb dan haal ik het andere stuk wel uit want dan heb ik mijn naalden weer nodig.

Het is niet anders .......

Rechts zie je mijn werk dat ik moet uithalen en links ben ik weer opnieuw begonnen.



7 opmerkingen:

  1. Ach altijd lol van dezelfde bol toch? Had je dan geen proeflapje gemaakt met de wol en steek?

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Dat klopt Lot. Veel lol van dezelfde bol. Tja ik had de info van het etiket overgenomen. Eigen schuld, dikke bult dus.

      Verwijderen
  2. Haha, die Lot! Die zit er de lol wel van in met haar spreuk! Ik heb wederom respect voor je geduld, ik zou de pennen al lang in de ring gegooid hebben, dan maar een spencertje uit de winkel zou ik gedacht hebben! Maar jij niet hoor, gewoon opnieuw beginnen, petje af!

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Mevrouw Niekje het gaat mij er om dat ik het handwerken leuk vind en niet zozeer om die spencer ;) Mocht het resultaat leuk zijn dan is dat mooi meegenomen. Volgende week komt mijn nichtje en die wil leren breien. Het brengt ook gezelligheid met zich mee.

      Verwijderen
    2. Mijn moeder heeft mij in mij vroege jeugd ook leren breien, ik bakte er weinig van !😢

      Verwijderen
  3. Ach wat sneu. Dit had mij ook kunnen overkomen.

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Naderhand moest ik het nieuwe werk ook weer uithalen omdat het gedraaid zat ffffffff.

      Verwijderen

Een reactie of bericht achterlaten vind ik altijd leuk en kan altijd via dit formulier.