Bezoekers

Volgers

maandag 9 januari 2023

Ahhhhh, zielig.

Nog nooit een zielige man gezien? Nou dat hadden jullie vanmorgen even bij ons om het hoekje moeten kijken ........... 😉

Vandaag is de dag dat kleding uitgezocht moet worden die strakjes mee moet in de camper. Op onze laatste reis in Frankrijk hadden wij 3 dozen van stof gekocht die precies bij ons tussen de bedden passen. Wij hebben 2 enkele bedden en daar tussenin zit een bak waar altijd een groot in kussen ligt zodat je een heel groot bed zou kunnen maken. Meestal wordt dat grote midden kussen bij ons als een soort nachtkastje gebruikt. Mijn leesboek ligt erop, de telefoons enz. Als we dat kussen uit die bak halen dan passen er precies die drie stoffen dozen in. Ideaal om dagelijkse kleding in te bergen. Boven de bedden hebben we ook nog kastjes maar voor mij is dat altijd een heel geklim om daar bij te komen. De dozen lijken ons gemakkelijker.
We gaan het zien.

Voor ieder is er één doos om te vullen en de dikke truien of vesten mogen in de derde doos. Ondergoed enz. gaat in de kastjes boven de bedden.

We hebben dit zo besloten omdat ik nogal eens te veel kleding wil meenemen 😂 Een vrouwen-tic laten we zeggen want bijna iedere camperaar of liever gezegd camper vrouw heeft daar last van 😂😂. De camper mannen roepen altijd; gewicht, denk aan het gewicht!!!!!!

Deze keer was niet ik de schuldige maar Lief. Hij nam teveel truien en lange broeken mee. "Lief, we gaan naar de zon!!!!! Je loopt daar meestal in de korte broek!!!"
Maar nee hoor. De ene broek zat zo lekker en de andere was lekker dun en zo was er wel overal een excuus voor.
Het resultaat?   De deksel van de doos ging niet meer dicht.
Daardoor gooide Lief geïrriteerd het meeste uit de doos. "Ik zal wel niets mee nemen." antwoordde hij heel zielig. "Neem jij maar extra kleren mee. Ik heb toch niets nodig."

Ach de zielepoot. Lief heeft een gruwelijke hekel aan dit soort karweitjes maar ja, kleren zul je toch mee moeten nemen en dan ook nog voor allerlei weertype en je bent 3 maanden van huis en niet te vergeten het GEWICHT!

Eerst maar eens een kop koffie gedronken en toen zijn we samen de doos van Lief opnieuw gaan bekijken en hebben keuzes gemaakt.

De badkamer is nu veranderd in een groot washok waar allemaal was op de grond ligt. Gesorteerd op kleur zodat de hoopjes vuile was om de beurt de wasmachine in kunnen.



8 opmerkingen:

  1. Ik mag nooit erg veel meenemen maar ik moet wel ALLES bij me hebben.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Ach gut, wat een zielepoot jouw Lief, en jij bent natuurlijk veel te streng geweest door hem alleen een korte broek te gunnen! 🤣🤣 Mannen kunnen zich ook zo aanstellen!! Gelukkig is het goed gekomen!

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Ja mevrouw Niekje. Meestal heb ik het meestal gedaan dus moest ik eens even in aktie komen hahaha

      Verwijderen
  3. Ik was eens in Barcelona met mijn toemalige vriend en die meldde doodleuk, als ik wat mis koop ik het wel. Hij had 1 mini tasje bij zich. De zielige man is dan weer het andere uiterste. Grappig dat het nu hem overkomt ipv dat jij diegene bent.

    BeantwoordenVerwijderen
  4. PS ik was het die anoniem reageerd. Consumindersingle.blogspot.com

    BeantwoordenVerwijderen

Een reactie of bericht achterlaten vind ik altijd leuk en kan altijd via dit formulier.