Bezoekers

Volgers

zondag 8 januari 2023

Gisterenmiddag hebben we de 94ste verjaardag van mams gevierd. Eigenlijk was de 6de de eigenlijke dag maar die dag moest Lief in de scan en kleinkinderen, die buiten de stad wonen gaf het de gelegenheid om ook aanwezig te zijn.

Mams heeft een heerlijke verjaardag gehad zei ze toen wij haar weer naar huis brachten. 😍

De 11de deze week krijgen we de uitslag van de MRI scan. We hebben nog een paar spannende dagen voor de boeg.

Maar nu wilde ik het eigenlijk hebben over mijn steen, de Labradoriet. 

Sinds ik hem heb draag ik hem iedere dag als armband om mijn pols. Ik vind de stenen mooi en verder denk ik er niet bij na totdat me opviel dat ik een stuk rustiger ben geworden. Ik vlieg niet meer snel op de kast en heb nog niet tot 10 hoeven tellen laat staan tot 20 of meer.

Als ik dan echt even terug denk dan valt het me ook op dat ik op negatieve onderwerpen reageer met een positief antwoord.

Komt het door de steen?
Ik heb geen idee maar ik vind het wel heel apart.

De labradoriet die houd ik er voorlopig zeker in!!

12 opmerkingen:

  1. Fijn hoor dat het je helpt, en is inderdaad ook mooi.
    Nu hebben wij beiden last van keel, hoesten en algehele lamlendigheid. Partner begon en was gisteren nauwelijks te verstaan, bij hem gaat het nu de goede kant op, maar ik hoop dat vandaag voor mij de slechtste dag is. Vanmorgen na een kop koffie en sinaasappel maar weer naar bed gegaan. Geen covid dat hebben we toch maar getest

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Lot de ene dag gaat het beter om de volgende dag je weer belabberd te voelen. Lief heeft het nu weken en begint nu op te knappen. Met mijzelf gaat het ook weer redelijk maar toen ik vanmorgen even boodschappen ging doen kwam ik bekaf weer thuis. Dan voel je dat je nog niet echt bent opgeknapt. Doe maar rustig aan. Veel rusten en verder uitzieken. Beterschap.

      Verwijderen
  2. Dat zoiets eenvoudigs als het dragen van de JUISTE steen je helpt is toch geweldig? Ben blij, dat je wat aan mijn tip hebt gehad.

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Als jij er rustiger en positiever van wordt, dan heeft dat vast ook zijn weerslag op je moeder, want dat voelt ze best. Dus win win situatie toch?

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Ik ben je eeuwig dankbaar voor de tip. Dikke knuffel van mij.

      Verwijderen
  4. Gefeliciteerd met mams! Ik hoop dat de uitslag van de MRI goed is, ik duim voor jullie! En wat die steen betreft denk ik dat je vooral moet doen wat goed voelt, en waar het dan door komt .....

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Dank je wel voor het duimen Mevrouw Niekje. Inderdaad of het door de steen komt of niet. Ik voel me er beter mee.

      Verwijderen
  5. Ik dacht nog wel dat Januari een hele leuke maand zou worden maar pfff bij iedereen lees ik hoesten, scans, ziek of net beter. Als Griemank je de tip van de armband gaf neem ik dat heel serieus omdat ik haar een non nosense persoon vind. Ik ga het ook weer eens proberen. Ben trouwens dol op die stenen en zo. Ik duim ook voor je man en wat fijn dat je moeder een leuke dag hebt gehad.

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Dank je wel Pourquoi pas voor het duimen. De steen helpt echt. Ongelooflijk!!!!! Enne ...... zo'n armband staat ook nog leuk :)

      Verwijderen
  6. Ellen, waar heb je de armband gekocht ?
    Lijkt me ook wat voor mij.

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Via deze site heb ik de armband gekocht, https://www.aurana.nl/20-oosterse-armbanden

      Verwijderen

Een reactie of bericht achterlaten vind ik altijd leuk en kan altijd via dit formulier.