Bezoekers

Volgers

vrijdag 6 januari 2023

Slim mens?

Iedere avond kijken wij sinds kort naar de "slimste mens" op tv. Ik moet zeggen dat ik het steeds amusanter vind worden. Het is een leuk ontspannen programma.


Gisteren viel me echter de mond open toen ik de zanger Abel van Gijlswijk zag en hoorde. Wat een taal slaat die man uit. Vreselijk!

Nu kan ik van de oude stempel zijn of niet van vloeken houden maar hier kwam geen einde aan. Hij bleef maar doorgaan.
Het was maar fucking hier en fucking daar en zelfs Wobke Hoekstra was minister van fucking financiën. Vreselijk maar ook dit soort mensen mag natuurlijk mee doen aan de slimste mens want we gaan niet discrimineren, toch?

Was Abel slim? Helaas niet en al helemaal niet de slimste.

We hebben Abel nu een beetje leren kennen en weten nu wat we NIET willen zien.

5 opmerkingen:

  1. We kijken pas vanavond tussen 7 en 8 de aflevering van gisteren, dank voor je waarschuwing. De puzzels en de ga,lerihj vind ik het leukste maar daan moet ik elke keer mijn verweg bril voor opzetten.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. De slimste mens is een van de programma's die ik ook wil zien. Dat het nu aansluitend aan het achtuurjournaal is vind ik een extra voordeel. Maar van die jongeman Abel en nog wat had ik nog nooit gehoord en had na zijn optreden ook weinig behoefte er meer over te weten te komen. En dat ging niet alleen over zijn taalgebruik, maar nog meer over zijn zijn presentatie. Ik mag misschien een ouderwetse bal zijn, maar met Philips Freriks en Maarten van Rossem ga je niet om alsof je bij ze op de kleuterschool hebt gezeten.
    Hij maakte niet de indruk op me dat hij dom was, waarschijnlijk is de jongeman gezegend met een behoorlijke intelligentie, maar stijl had hij niet.
    Kortom Ellen, ik onderschrijf jouw problemen met die jongeman helemaal.

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Ik kijk hier niet meer naar, ik vond het in het begin nog wel aardig omdat de deelnemers toen vaker mensen waren die ik 'ken'. Nu zitten er zo vaak figuren tussen die ik niet ken en die ook nauwelijks enige algemene kennis hebben. Na het 8 uur journaal kijken wij altijd iets anders uit ons bestand met opnames. We zijn nu aan De Stamhouder begonnen.

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Was niet fraai maar het viel me eigenlijk nog wel mee.
    De Stamhouder twijfelden we aan om te gaan kijken, wel opgenomen. Maar stiefschoonzoon kwam met het boek aan en nu zit H dat in een ruk uit te lezen.

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Die Abel is bij meer mensen geen favoriet zie ik.
    Wat de Stamhouder betreft, die ga ik vanavond zeker weer volgen.

    BeantwoordenVerwijderen

Een reactie of bericht achterlaten vind ik altijd leuk en kan altijd via dit formulier.