Bezoekers

Volgers

woensdag 11 januari 2023

Hoop

We zijn weer thuis van het ziekenhuis en weer een stukje wijzer.

Onze reis gaan we met 3 weken uitstellen want eerst worden er nog onderzoeken gedaan wat Lief betreft. Er zijn 2 puntjes gevonden die mogelijk kwaadaardig kunnen zijn.
Zijn ze agressief of niet? Dat kon de dokter natuurlijk niet zien op de scan en daarom zullen er nog biopten worden genomen.

Het zou zeker 3 a 4 weken kunnen duren eer Lief aan de beurt is maar omdat we graag op naar de zon willen wordt er vaart achter gezet en zouden de biopten waarschijnlijk volgende week al genomen kunnen worden. Daarna kan het nog 1 week duren voor de uitslag.

We hebben onze reis nu op 1 februari gepland en als dat ook niet kan schuiven we gewoon door. Mocht er van de winter niets meer van komen dan gaan we toch in de zomer.




We zien het wel en hopen op het beste.

12 opmerkingen:

  1. Sterkte in deze onzekerheid. Ik weet uit ervaring hoe akelig het is om daar midden in te zitten. Ik heb de laatste jaren 2 keer meegemaakt dat de doorverwijzende huisarts erg bezorgd was, na een scan vanwege iets anders. De diabetes verpleegkundige liet zelfs een afspraak vervallen, want .... . Het viel beide keren mee. Maar ja, je moet er nu wel gewoon doorheen. Lois.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Wat balen zeg. Sterkte!
    Inge

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Hoi lieve mensen, ik denk aan jullie en hoop op een goede uitslag. De onzekerheid is naar, hopelijk snel voorbij!

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Oh dat is toch jammer Ellen en Frits. laten we hopen dat het goedaardig is, en dat jullie toch nog naar de zon kunnen binnenkort. We denken aan jullie, veel sterkte !

    BeantwoordenVerwijderen

Een reactie of bericht achterlaten vind ik altijd leuk en kan altijd via dit formulier.