Bezoekers

Volgers

zaterdag 21 januari 2023

Kleine update

Lief heeft zijn uitnodiging gekregen om biopten te laten nemen. Vrijdag a.s is hij 's morgens al rond negen uur aan de beurt.
Gelukkig mag hij al vroeg en hik je er niet de hele dag tegenaan. Als dat al maar weer eens achter de rug is fffffffffff.

Op 14 februari hebben in de namiddag een afspraak met de uroloog en horen we hoe en wat.

Voorlopig moeten we nog een zak vol geduld opbrengen en dat valt niet altijd mee maar we komen er wel. We zorgen voor de nodige afleiding en dat zit bij ons helemaal goed 😊

Gisteren is Lief in de sneeuw gaan wandelen in het natuurgebied de Hoge Fronten en Lief zou Lief niet zijn als hij daar niet een vlog van heeft gemaakt 😀
Je kunt hem zien op youtube op ons kanaal @fritsellen.
Ben je niet op ons geabonneerd en wil je ons toch graag volgen dan kan dat natuurlijk en het is ook nog eens helemaal gratis. Je drukt op abonneren en als je ook nog op het belletje klikt dan automatisch bericht als er een nieuwe vlog is.
Je kunt de vlog ook zien via onze website www.fritsellen.com. Soms zet ik daar ook een vlog op.

Wat de sneeuw betreft. Die viel hier gisteren met grote vlokken uit de lucht. Prachtig om te zien en zo vaak komt dat niet meer voor.
De Hoge Fronten waar Lief ging wandelen zijn oude vestingswerken met nog veel ondergrondse gangen die ook te bezoeken zijn. Het is maar 5 tot 10 minuten lopen vanuit onze woning en vandaar dat we er geregeld komen.
Lief heeft er een video gemaakt van een stel vossen en hun hol. We zagen ze lopen bij hun hol en ook hun jonkies lieten zich zien. 
De film is al vaak bekeken en ook gebruikt door derden met toestemming natuurlijk van Lief.

De vossen video is te zien op een ander kanaal van Lief maar bij belangstelling dan wil ik hem in de volgende blog plaatsen.

Het is nu nog helemaal wit buiten. De wegen zijn schoon maar de stoepen lijken wel van ijs. Ik wilde nog een paar boodschapjes halen maar ik blijf maar mooi binnen met die ijsbanen buiten 😉 Een patiënt in huis is meer dan genoeg toch.

8 opmerkingen:

  1. Ik kom er nooit aan toe eens een vlog te bekijken. Weet niet zo goed wanneer ik dat kan doen, net als podcasts en ook luisterboeken.

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Podcasts weet ik ook niet zo goed. Het lijkt me zo lang moeten luisteren en dat geduld heb ik dan weer niet, hahaha.

      Verwijderen
  2. Bij ons is er geen sneeuwvlokje gevallen! Wij hebben gewoon een paar dagen mooi en zonnig weer gehad. Manlief was donderdag voor zijn werk naar Limburg en die zat daar dus wel in de sneeuw.
    Alvast succes voor Frits xxx

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Dank je wel mevrouw W. Bij ons is gisteren zoveel sneeuw gevallen. Ik heb er van genoten.

      Verwijderen
  3. Hier in de Randstad ook geen sneeuw, vandaag veel zon en lekker koud. Sterkte voor Lief!

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Dank je wel mevrouw Niekje. Bij ons valt nu nog steeds een beetje sneeuw.

      Verwijderen
  4. Het wachten is vaak erger dan wat dan ook. Hopelijk krijgen jullie snel antwoorden. Hier geen vlokje gevallen, wel heel koud maar gelukkig geen sneeuw. Dit was wel halverwege de week het geval maar dat was na een dag zon ook wel weer heel snel weg. Consumindersingle.blogspot.com

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Bij ons vallen nu nog hier daar een paar vlokjes. Wachten is inderdaad tien keer niks. 14 Februari krijgen we het te horen ffffffff.

      Verwijderen

Een reactie of bericht achterlaten vind ik altijd leuk en kan altijd via dit formulier.