Bezoekers

Volgers

zaterdag 14 januari 2023

Wat was er toch aan de hand?

Gisteren was het weer zover en dat nadat het jaren niet meer gebeurd was.

We werden er attent op gemaakt door de vele sirenes die we hoorden in de straat en daarom keken we uit het raam.

Drie politieauto's, 1 politie op de motor, politiebusje, 2 brandweerauto's en een brandweer busje, ziekenauto, doktersauto. Het was vreselijk. Ze reden allemaal als gekken over de stoepen en over de vluchtheuvels en alles stopte bij ons aan de overkant bij de hoge torenflat (zoals de flat genoemd wordt).

Brandweermannen liepen met pakken aan en helmen op. Het ambulance personeel droeg groen-blauwe hesjes. Politiemannen renden op en neer. Wat was daar aan de hand?????

Na een tijdje werd er uit een van de twee brandweerauto's een scherm gehaald. Oei, dat is niet goed.

Na ongeveer een uur begonnen de auto's weer weg te rijden totdat er alleen nog 2 politieauto's stonden en toen kwamen er twee zwarte busjes aanrijden en weer opnieuw een brandweerauto.

Dat moest wel echt foute boel zijn aan de overkant.

Later die middag kwamen we een flatbewoner tegen die op het moment net voordat de sirenes waren komen aanrijden in de hoge torenflat naar de fysiotherapeut ging die op de begane grond zijn praktijk heeft. Ze dacht dat er een jas naar beneden viel en liep door en net toen ze naar binnen willen gaan bij de therapeut kwam er iemand hollend naar binnen en duwde haar aan de kant. Hij riep dat 112 gebeld moest worden want er was iemand naar beneden gevallen/gesprongen.

In het verleden voordat wij hier kwamen wonen gebeurde dit hier geregeld. Gelukkig is het in die 21 jaar dat wij hier wonen niet meer voorgekomen.

Nu kijk ik uit op de flat waar dit gisteren allemaal gebeurde en denk aan de achterblijvers ............



2 opmerkingen:

Een reactie of bericht achterlaten vind ik altijd leuk en kan altijd via dit formulier.