Bezoekers

Volgers

donderdag 16 februari 2023

Dank jullie wel.

Allereerst wil ik iedereen bedanken voor de lieve en opbeurende berichtjes, whats app's en mailtjes. Dat doet een mens toch zo goed.
Het geeft me zo'n gevoel dat je er niet alleen voor staat en ook dat je niet de enigste bent die in de shit zit.
Ook de berichten die ik kreeg van mensen die hetzelfde hadden meegemaakt met een goede afloop en dat versterkt onze keuze die we tot nu toe hebben gemaakt en dat is de operatie. 
We gaan er nu veel over lezen.

Gisterenavond zag het programma over de aardbeving en dan zie je die vreselijke beelden. Een man die zijn vrouw en kinderen onder het puin heeft liggen en ze hoort kloppen maar ze kunnen niet gered worden.
Wat moet dat niet vreselijk zijn 😒

Die mensen hebben het nog veel erger dan wij denk ik dan. Wij kunnen nog geholpen worden maar zij niet meer ................

Een foto uit betere tijden gemaakt in Portugal. Die tijden gaan we zeker weer tijden. Komt goed 💑

4 opmerkingen:

  1. Ellen (en Frits) wat zijn jullie lieve positieve mensen. En ja , we hebben het nog goed in dit land. Wij met onze AOW/pensioen en de goede gezondheidszorg. Dingen kunnen altijd beter, maar voldoende om dankbaar voor te zijn.
    Mijn oudere broer is al heel wat jaar terug ook geopereerd met goede afloop. Mijn vader is op 87 jarige leeftijd overleden met prostaatkanker en niet erdoor.

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Gelukkig dat we positief zijn. Dat hebben we gewoon in ons karakter.. Ik iets meer dan Frits. Ik heb dat van mijn moeder georven, die heeft dat ook en ook altijd gehad. Dat wil niet zeggen dat we nooit in de put kunnen zitten hoor want dat kan ik ook wel goed. Ik zal zeker in de komende tijd ook wel eens in de put raken en dat mag maar wel maar eventjes.
      Het doet me goed te horen dat jouw broer dit succesvol heeft doorstaan en zoals je zegt over je vader "met prostaatkanker overleden en iet erdoor" dat heeft de uroloog ons ook gezegd. Zo gaat het meestal.
      Dank je wel voor lieve bericht, A

      Verwijderen
  2. groet, A ( verhaal van die ezel weet je wel)

    BeantwoordenVerwijderen

Een reactie of bericht achterlaten vind ik altijd leuk en kan altijd via dit formulier.