Bezoekers

Volgers

vrijdag 10 februari 2023

Fietsen en van alles wat

Gisteren heb ik weer een bezoekje gebracht aan een zieke in het verpleeghuis. Toen ik de vorige keer daar was ben ik enorm geschrokken hoe de zieke er aan toe was.
Gelukkig ging het gisteren iets beter met hem. 

Het is een al wat ouder tehuis en mijn bevindingen tot nu toe zijn dat je daar echt niet moet wezen. Als mijn Lief daar zou moeten verpleegd worden dan zou ik er alles op alles zetten om hem daar weg te krijgen maar in dit geval heb ik er niets over te zeggen en ik wil me er ook niet mee bemoeien.

Enfin de zieke in dit geval wordt er dan ook niet vrolijk van en dat is een rede voor mij om hem wat vaker te bezoeken. Een beetje vrolijkheid op zijn tijd kan hij wel gebruiken.

Gisteren scheen het zonnetje en werd het weer eens tijd om mijn fiets te voorschijn te halen. Het was maar 6 km die ik moest afleggen en dan is een e-bike een heerlijke luxe.
Of het nu eigenlijk nog echt een luxe is weet ik eigenlijk niet want ik kom nog maar zelden een gewone fiets tegen en zelfs de jonge mensen hebben de e-bike ontdekt.

Onze "grote" fietsen (die noem ik zo omdat we ook vouwfietsen hebben) werken ondersteunend en dat is weer een heel verschil met onze elektrische vouw fietsen die al vanzelf ietsje voorruit gaan zonder dat ik een duwtje geef met mijn trappers.


Tja, wat is fijner?
Ik vind ze alle twee fijn en kan echt niet zeggen wat ik prettiger vind.

Onze vouwfietsen gaan we weer opladen want nog even en ze kunnen weer mee als we op pad gaan.

4 opmerkingen:

  1. Gisteren had ik een heel verhaal getyped over mijn verjaardags cadeau maar kreeg rare meldingen en het is ook niet geplaatst.
    Ik wil weer graag luisterboeken gaan luisteren maar vind het nogal gedoe dat je dan dichtbij telefoon moet blijven. Nu heb ik draadloze oordopjes gevraagd aan mijn liefje. Gisteren heeft hij besteld bij Ali en zoals altijd niet een maar verschillende modellen omdat we geen idee hebben welke het prettigste is. Als het goed is komt het op tijd binnen

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Lot, ik heb gisteren helemaal geen bericht van je binnen gekregen. Dit wel. Wat vreemd. Ik heb Samsung oortjes en die doen het goed. Lief had al dezelfde. Het waren niet zo'n hele dure hoor. Maar bijvoorbeeld gisteren zat ik op mijn fiets en had 1 oortje in gedaan waardoor ik de route die ik moest fietsen kon horen. Ideaal voor mij want wegen en ik dat gaat niet samen, hahaha.

      Verwijderen
    2. ja dacht al dat er iets mis was gegaan, hele internet was vrij traag gisteren, vandaag gelukkig nergens meer last van.
      Ik heb geen idee wat ik krijg of welk merk. Maar bij wegen en richting heb ik ze niet nodig, heb een vrij goed ontwikkeld richtinggevoel en hou van kaartlezen ook. Nog steeds heb ik een kaart op schoot als we in een onbekendere omgeving zijn

      Verwijderen
    3. Lief heeft dat ook Lot een goed richtinggevoel. Ik heb dat totaal niet. Waar je me ook neer zet dan lijkt het wel of ik een een doolhof ben beland en weet helemaal niet welke kant ik op moet. Heel lastig is dat vaak. Gelukkig voor mij dat er navigatie bestaat.

      Verwijderen

Een reactie of bericht achterlaten vind ik altijd leuk en kan altijd via dit formulier.