Bezoekers

Volgers

zondag 12 februari 2023

Herkennen jullie dit?

Herkennen jullie het ook dat manlief een hekel aan de kapper heeft en dan bedoel ik een vreselijke hekel?

Nou, bij ons is dat een heus punt. De kapper hebben we al heel lang geleden afgeschaft. Ik ben uiteindelijk de kapper in huis geworden 😁 en ontferm me over de haardos van Lief. Steeds leer ik weer bij en ik word er steeds handiger in.

Nu bof ik wel omdat Lief nogal veel en krullend haar heeft dus als ik me eens verknip valt dat niet zo op 😂
Gelukkig hoef ik ook nog geen kale plekken of dun wordend haar te omzeilen dus ik moet eerlijk bekennen dat ik een gemakkelijk model heb. Er is maar één probleempje .............. Lief heeft weinig geduld. Ik mag er niet teveel tijd in steken 😒 wat het voor mij moeilijker maakt omdat ik geen ervaren kapster ben.

Ik kan natuurlijk ook zeggen dat ik het niet meer doe maar dan doe ik Lief een heel groot plezier. Het liefst liet hij zijn haar maar groeien en groeien. Dat vind ik dus minder. 

Nu zijn er genoeg mannen die hun haren in een staart of knot dragen maar ik heb daar minder mee dus neem ik maar weer mijn schaar ter hand net als gisteren.

Ik vond het wel weer tijd worden maar ik kreeg al snel de waarschuwing dat er niet teveel af mocht. Nu krijg ik die waarschuwing iedere keer wel maar knip ik er toch lekker op los 😀. Gisteren heb ik me maar ingehouden met kortwieken en het haar alleen uitgedund en de punten eraf geknipt.


Mijn kappersschaar neem ik gewoon mee en krijgt een plaatsje in de camper 😉 net als de tondeuse die zo wie zo mee gaat zodat Lief zijn baard kan bijhouden.

8 opmerkingen:

  1. Ik ben ook de kapper van mijn man maar gelukkig zeurt hij er nooit over!
    Thea

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Thea, ze boffen met de kapper aan huis, hahaha. Jouw man is dus ook al een geluksvogel :)

      Verwijderen
  2. Ja deels herkenbaar. H is ook nogal trots op zijn haar, veel, beetje slag en geen kale plek te bekennen met zijn 77. Hij gaat 2x per jaar naar de kapper en na paar maanden doe ik met de tondeuse wat onderhouds werk aan achter, zijkant kant en voorlok. Tot voorkort ging hij nog naar de kapper 100 km verder waar hij eerst woonde en combineerde dat meestal met wat anders in die buurt. Maar hij komt daar steeds minder. Dus toen ik in een volgend dorp een marocaanse kaper zag is hij vorige week daar naartoe geweest en redelijk tevreden, iets te kort dat wel. Maar wel tevreden over de prijs van 15 euro. .

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Gelukkig Lot dat hij een nieuwe kapper heeft ontdekt in de buurt ;) Hoef jij het maar bij te houden en wie weet gaat nu wel vaker want voor € 15 hoef je dat niet te laten, toch.

      Verwijderen
  3. Mijn man gaat graag naar de. Turkse, kapper. Ik niet. 2x per jaar max.
    Marijke

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Marijke, Lief ging vroeger ook naar een Turkse kapper. Meestal kunnen ze wel goed knippen al heb ik er geen goede ervaringen mee.

      Verwijderen
  4. Ik was in Coronatijd ook de kapper. Maar nu doet onze dochter het gelukkig weer. En veel beter. Sneller ook.

    BeantwoordenVerwijderen

Een reactie of bericht achterlaten vind ik altijd leuk en kan altijd via dit formulier.