Bezoekers

Volgers

maandag 20 februari 2023

Ze zijn weg

 


En kijk ........ de draadjes zijn weg. Verstopt in de dubbele rand. Vandaag begin ik aan mijn tweede deken 😁
Onderstaande tekst las ik bij het nieuws;

"Meta-topman Mark Zuckerberg heeft de nieuwe dienst Meta Verified aangekondigd. De abonnementsdienst laat gebruikers hun account verifiëren met een 'overheids-ID', waarna ze een 'blauw vinkje, extra bescherming tegen identiteitsdiefstal en directe toegang tot klantenondersteuning' krijgen. Meta Verified' is vooral gericht op influencers en andere contentmakers en moet volgens Zuckerberg de 'authenticiteit en beveiliging' van de diensten vergroten. Het nieuwe abonnement wordt vanaf deze week getest in Australië en Nieuw-Zeeland, waarna 'binnenkort' meer landen volgen."  

De abonnementen gaan vanaf 11,99 dollar per maand kosten. Wie zich abonneert via Apple-systeem iOS betaalt 13,99 dollar, doordat Apple 30 procent commissie op betalingen in iOS-apps rekent.

Twitter introduceerde eind vorig jaar al een abonnement, Twitter Blue, waarbij gebruikers een blauw vinkje op hun profiel krijgen. Twitter Blue kost in de VS acht dollar per maand, maar de prijzen verschillen per land. Het Twitter-abonnement is in 15 landen beschikbaar, maar nog niet in Nederland. Binnenkort moet er volgens Twitter-eigenaar Elon Musk ook een duurdere versie van Twitter Blue komen waarbij gebruikers geen advertenties meer zien. De prijs daarvan is nog niet bekend. 
Voor sociale media zijn de abonnementen een manier om minder afhankelijk van advertenties te worden. Snap lanceerde eerder al het abonnement Snapchat Plus en Telegram heeft ook een betaald Premium-abonnement.
Alles draait nu eenmaal alleen maar om geld. Het is natuurlijk logisch dat als jij geen advertenties meer wil zien het geld op een andere manier moet binnen komen. Voorlopig geldt dit niet voor alle mensen die op facebook zitten. Want dat zou jammer zijn.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Een reactie of bericht achterlaten vind ik altijd leuk en kan altijd via dit formulier.