Bezoekers

Volgers

dinsdag 28 maart 2023

Franse lente

We zijn zomaar in de zon beland en niet zomaar een zon maar een heerlijke warme zon. Vanmiddag moesten we ons zelfs goed insmeren want we zijn een beetje aan het verbranden. Dat krijg je als je de warmte van de zon zoekt en die dan wil opslurpen met volle teugen.

Het had niet veel gescheeld of we hadden de korte broek aan getrokken zo warm was het. Misschien morgen eerst maar eens een driekwart broek aan. We moeten nog wennen aan het zomerse temperatuurtje. Vandaag was het 19 graden en in de zon was het nog warmer. Morgen zou het zelfs 22 graden worden. De zomerkleding kan uit de kast hoor.


Vandaag hadden we een luie dag. We hoefden maar 65 km te rijden om in Gallician te komen dus daar werden we niet moe van.

Verder heerlijk gewandeld, gelezen, gebabbeld en koffie gedronken met iets lekkers erbij. Dat mag nu.

Frits heeft al mooie vogels gespot. 
We hebben het hier reuze naar onze zin.

(mijn reisblog is ook weer bijgewerkt)

8 opmerkingen:

  1. Wat een heerlijkheid, de zon, de warmte en de mooie omgeving. Hier stond iedereen vanmorgen zijn ruiten te krabben. Leuk om te lezen dat jullie het naar je zin hebben.
    Inge

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Inge, niet te geloven dat het nu nog zo koud is in Nederland.

      Verwijderen
  2. De weerman na het 8-uurjournaal vatte de weersverwachting voor de komende week aardig samen met: "Als de zon overdag schijnt zijn de temperaturen laag en als het 'warm' wordt zal er veel bewolking zijn". of woorden van vergelijkbare strekking. Nee, voorlopig nog geen zonnige lente in Nederland. Geniet er dus maar dubbel van.

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Willem we pikken iedere zonnestraal die we tegen komen. Dit neemt ons niemand meer af.

      Verwijderen
  3. Oh wat is dat genieten zeg. Gelijk heb je dat je gaat. Hier had het gistermorgen hard gevroren. Langs het bos was het sprookjesachtig wit, maar zo koud brrrr.....
    En dan vanaf morgen veel regen maar wat hoop ik dat de weerprofeten het fout hebben .
    Geniet er samen maar lekker van.

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Het is inderdaad genieten. In de ochtend is het hier nog koud maar we hebben hier geen vries temperaturen. Ik hoorde het op het weerbericht dat de weerman geen goede berichten had. Ik zou jullie graag wat zon willen sturen maar volgens mij gaan jullie ook nog krijgen. Dan maar een lekker dik vest aan, uit de wind en in het zonnetje.

      Verwijderen

Een reactie of bericht achterlaten vind ik altijd leuk en kan altijd via dit formulier.