Bezoekers

Volgers

zondag 19 maart 2023

Koffie met een wafel

We gaan er vanmiddag weer een gezellige middag van maken. We noemen het een haakmiddag, een middag met veel babbelen en als bijzaak haken 😅😅.

Vorig jaar zijn we een haakclubje begonnen op initiatief van mijn nichtje die nooit heeft leren haken of breien vroeger op school zoals de "oudere" generatie dat nog wel geleerd werd. Het leek haar zo leuk om te leren haken vooral omdat het steeds meer gedaan wordt en een leuke bezigheid is. Zo ontstond ons clubje uit 5 dames incluis mij. 

Mijn schoonzusje met een schoonzusje van haar, de dochter van mijn schoonzus en nog een vriendin. Een gemêleerd gezelschap. We kennen ons al heel lang in deze formatie 😀 en hebben menig lief en leed samen gedeeld.

Vanmiddag gaan we dus weer gezellig aan de babbel.
De koffie staat klaar, het haakwerk ligt klaar en de rest komt vanzelf 😊



14 opmerkingen:

  1. Ik ben begonnen met anemonen te haken. Is een patronen van Yvonne Blanker ze heeft ook een FB groep met heel veel andere bloemen. Waarschijnlijk ken je die wel. Na 5 sjaals ben ik wel aan iets anders toe, is wel priegelen met naald 2.5

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Die groep kende ik nog niet Lot maar ik ga hem opzoeken. Bedankt voor de tip.

      Verwijderen
  2. Gezellig om zo samen met dezelfde hobby bezig te zijn. Dat vind ik van naailes ook, daar ga ik altijd met heel veel plezier naartoe.

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Wat een ontzettend leuk initiatief woon vast te ver maar zou anders graag aan(haken). Zelf ook nooit leren haken kan dat nu een beetje m.b.v. boekjes maar wanneer iemand het laat zien is het zoveel duidelijker. Fijne zondag, nou ja het restant ervan :-)

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Dank je wel Ilona.Ik kijk graag naar Youtube bij een nieuwe haaksteek en dat gaat heel goed. Jammer dat je zo ver weg woont.

      Verwijderen
  4. Wat een leuk idee en ik kan me voorstellen dat het heel gezellig is om zo met elkaar bij te kletsen. Die wafels zien er lekker uit zeg!!

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Wat gezellig zo met n groepje!!

    BeantwoordenVerwijderen

Een reactie of bericht achterlaten vind ik altijd leuk en kan altijd via dit formulier.