Bezoekers

Volgers

zaterdag 25 maart 2023

We zijn gisteren dus vertrokken .......

Gisterenmorgen zijn we dus vertrokken en het eerste obstakel van die dag melde zich. Met een volle auto kwamen we bij de stalling aan en het inruimen ging van start.
Frits had 2 extra gieters water meegenomen zodat we toch 40 liter konden vullen in de watertank voor het gebruik van het toilet en alle kranen.
Maar bijna zo snel als het water in de watertank werd gegoten liep het er aan de onderkant weer uit. Hmm, de vorstbeveiliging natuurlijk. We wisten het meteen want het is ons vaker gebeurd. Maar hoe Frits ook aan de knop van die beveiliging zal te mormelen het water bleef weglopen. En nu?
"We vertrekken," zei Frits. "Onze eerste stop is op een camperplaats met alle voorzieningen. We zien wel. Ze hebben daar in ieder geval water." 
Zo gezegd, zo gedaan.

Onder weg naar de CP (camperplaats) het boekje er eens bij gepakt en toen was het snel duidelijk. Er zitten 2 knoppen en niet 1. "Laten we dat nu toch eens onthouden," zei ik tegen Frits "het gebeurd ons geregeld. We lijken wel simpel."
Het eerste euvel was verholpen.

Zelf was ik heerlijk aan het opruimen en inruimen om de kastjes weer eens gemakkelijker in te delen toen Frits naar het toilet ging en riep, " Water!!!!!!"
Water?? Ja hoor, de vloer van het toilet was goed nat en in het woongedeelte zagen we ook al een stroompje water.

"Het zal toch niet waar zijn? Zou dat de douchekraan weer zijn?" Vorig jaar gaf die ook wel een problemen maar nu moesten we er toch echt aan geloven. 
Frits had de halve badkamer al gesloopt want een nieuwe kraan houdt in dat de hele wand waar de wasbak aan vast zit, los geschroefd moet worden.

Je wilde echt niet onze camper zien gisteren met de bedden vol met inhoud van mijn kastjes en een gesloopte badkamer en buiten regen, regen en nog eens regen dus alles moest binnen liggen. Wat een ravage.

Het was 15 uur "we rijden nu naar Schijndel, naar de Wit," zei Frits. "Tot hoe laat is die open?" Dat was tot 20 uur. Dat moest te halen zijn. 65 Km naar Schijndel maar eerst de boel een beetje vastzetten allemaal voor het gehobbel.

Om 20 uur zaten we alweer naar de tv te kijken, doodmoe maar de nieuwe kraan zat erop. We kunnen weer douchen!!!!! En de kastjes ๐Ÿ˜Š ook weer  helemaal. 
Van het avondeten hadden we maar een snelle hap gemaakt. Dat hebben we vandaag weer ingehaald ๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜

Morgen schrijf ik weer verder of ik zou er een boek van moeten maken ๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚
Vandaag hebben we in Luxemburg getankt maar we houden het in de gaten Anoniem. Bedankt voor de tip.
Enne ...... zodra we de zon hebben gevonden stuur ik jullie een paar stralen ❤

Tot morgen!!

8 opmerkingen:

  1. Zondag wordt slecht en inderdaad weerbericht voor komende week ook niet veel soeps. We moeten nodig snoeien aan de te grote vijgenboom maar daar hebben we toch echt wel even werk aan, en vandaag was het wel redelijk weer maar teveel wind, dan kan je ok niet alles. De grote zware bak die ik gistern vulde met uitgebroeide dingen in de voortuin was weggewaaid! . We zijn niet van de tuin in het najaar winterklaar maken, als er veel blijft staan hebben meer beestjes beschutting in vanalles

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Lot het weer is ronduit slecht maar vandaag hebben we zon gevonden. We waren helemaal happy. Ik denk dat je tuin nog heel even geduld moet hebben. Sterkte.

      Verwijderen
  2. En nu hopen dat dit het was met dit soort tegenvallers. Geniet van jullie vakantie.
    Gr.Renske

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Renske dat hoop ik ook. Dat zijn minder leuke dingen maar tja, ze kunnen gebeuren.

      Verwijderen
  3. Oh jee dat is niet echt een soepel begin. Gelukkig waren jullie in de buurt van een speciaalzaak en is Frits erg handig. Nu alleen nog maar genieten. Veel plezier!
    Inge

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Nou ja Inge in de buurt. Het was wel 64 km heen en weer 64 km terug maar we waren ermee geholpen en ik weet het ik ben een bofkont met zo'n handige man.

      Verwijderen
  4. Oh das een rare start. Maar toch goed gekomen. Hoop dat dit de laatste hobbels zijn.

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. We willen dit soort dingen ook echt niet meer hebben, hahaha. Maar het is net als thuis, er gaan nu eenmaal dingen stuk jammer genoeg.

      Verwijderen

Een reactie of bericht achterlaten vind ik altijd leuk en kan altijd via dit formulier.