Bezoekers

Volgers

donderdag 20 april 2023

Eenzaam of tijd teveel? Neem een puppy!!

Tja daar ben ik weer. Puck slokt onze tijd bijna helemaal op. Ik heb het wel geweten dat je een heleboel nieuwe contacten krijgt als je een hond in huis neemt.

Die contacten zijn niet alleen mensen met een hond maar ook mensen die haar gewoon enig vinden en Puck geniet van alle aandacht. Vanmorgen zei een mede flat bewoner, "zo schiet het wandelen niet op hè ?"  Inderdaad schiet dat niet op maar het is wel gezellig 😊 en je moet er de tijd voor nemen en die hebben we.

Loop ik in het winkelcentrum om even een boodschap te halen dan word ik aangesproken over Puck. Hoe oud is ze en hoe gaat het met haar en welk ras is het? Toch niet een labrador??
Gezellig even koffie drinken in het winkelcentrum met "oude" vrienden en kennissen die ik maar een enkele keer tegen kom. Even een belletje naar huis dat ik wat later thuis kom en zo vliegen de dagen aan me voorbij.

Onze Puck brengt enorm veel positiviteit in ons huis. Onze aandacht wordt bijna helemaal afgeleid van alle vervelende dingen.
Frits is met zijn volle aandacht bezig met Puck en zou haar niet meer kwijt willen. Hij zie hem verliefd kijken naar het kleine zwarte hoopje hond. Het doet hem goed 💕 en mij ook.

Zo vaak als ze wakker is zijn we met haar bezig. Op aan het letten wat ze aan het doen is en vooral opletten op de signalen die ze afgeeft als ze eruit moet.
Onze jaszakken zijn steeds gevuld met kleine puppy brokjes als beloning en plastic zakjes 😅

Afgelopen nacht waren we even te laat maar haar plas had ze mooi op haar trainingsmatje gedaan. Keurig toch.

Er zal vast weer een tijd komen dat we ook weer tijd voor hebben voor andere dingen 😁 tenminste daar gaan we van uit maar nu zijn we nog even druk 💕




4 opmerkingen:

  1. Heerlijk toch en ook zo leuk om er van mee te genieten.
    Dankjewel voor het delen

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Wij genieten met volle teugen van Puck en dat vind ik ook leuk om te delen.

      Verwijderen
  2. Zulke herkenbare prachtige verhalen. Echt genieten!

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Puppies zullen wel meestal hetzelfde gedrag vertonen denk ik.

      Verwijderen

Een reactie of bericht achterlaten vind ik altijd leuk en kan altijd via dit formulier.