Bezoekers

Volgers

zaterdag 1 april 2023

Mannen ..........

 (Onze reisblog is weer bijgewerkt t/m vandaag)

Het was me opgevallen dat manlief al dagen in het zelfde t-shirt loopt. "Doe toch eens een ander shirt aan." zei ik maar er veranderde weinig tot niks. 
Op mijn vraag of hij nu echt eens een ander shirt zou willen aantrekken zei hij heel verontwaardigd dat hij net een ander had aangetrokken.

"Vreemd want ik zie alleen maar een zwart t-shirt" zei ik "je hebt zo'n mooie shirts en ik heb je pas nog een nieuw gekocht met lange mouwen voor als je het wat kouder mocht krijgen. Ik zal er eens even eentje voor je gaan pakken."

Vol enthousiasme dook ik de kleding box in van manlief.
"Waar zijn jouw shirts? " Er was er geen één te vinden. Alleen twee truien, een vest, een lange en een korte broek en zijn hoody voor als het heel koud zou worden.

De t-shirts en bloesjes enz. zat niet in deze kleding box. De box waar het allemaal wel in zit moet nog thuis staan 😳

Van de 3 nieuwe kledingboxen die we vorig jaar in Zweden kochten zou er eentje thuis blijven want voor die paar dagen hadden we genoeg aan 2 😞

Frits heeft de goede box van hem mooi thuis laten staan 😩 Nu heb ik al gecontroleerd wat hij allemaal mee moest nemen en nu laat hij hem thuis staan.

De zwarte t-shirts zijn eigenlijk om ergens onder te dragen i.p.v. de witte.

Mannen toch ................. maar hij is toch wel lief hoor 😊 en mocht hij nog een shirt nodig hebben dan zijn die vast wel in Frankrijk te vinden net als zijn muismat die we iedere reis opnieuw moeten kopen 😁 Deze keer laat ik de nieuwe muismat mooi in de camper liggen. Dan kan dat niet meer mis gaan 😂

Fijne avond allemaal.



2 opmerkingen:

  1. Nou, Frits maakt het in ieder geval niet zo bont als mijn jongste oom (6 jaar ouder dan ik) ooit eens gedaan heeft; in zijn studententijd had hij een vakantiebaan op een boerderij in de buurt van Avignon. Toen hij na zes weken weer thuis kwam bleek dat hij in die zes weken altijd met dezelfde onderbroek gedaan had; zijn verweer: ik had geen tijd om een andere te kopen en wist ook niet hoe een onderbroek heet in het Frans. En dat voor iemand die derdejaars student was in Delft. Ik heb het nu over rond 1960.
    Mijn toch echt wel zuinige grootmoeder heeft de betreffende onderbroek niet meer gewassen; er was geen eer meer aan te behalen volgens haar.

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Oooo enig Willem. Echt iets voor een student. Toch was het wel knap van hem dat hij zelf een oplossing had bedacht, toch? Hoe dan ook, hahahaha.

      Verwijderen

Een reactie of bericht achterlaten vind ik altijd leuk en kan altijd via dit formulier.