Bezoekers

Volgers

zaterdag 8 april 2023

Wie weet het?

We zijn weer thuis. De wasmachine draait op volle toeren. Heerlijk toch dat dat apparaat helemaal zelfstandig zijn werk doet 😃

De stofzuiger moet ik wel nog even sturen en de boodschappen moet ik deze keer zelf doen. Bezorgen is nu wat aan de late kant 😊.

Post wegwerken valt deze keer ook reuze mee. De meeste post komt bij ons digitaal binnen en nog maar heel weinig valt er in de brievenbus.
Al is het deze keer niet allemaal feilloos verlopen.

Er was namelijk één pakje dat afgegeven is bij een van onze medebewoners en als de er nu net één medebewoner is waar je dat niet bij moet doen dan is dat deze wel. Gisteren hebben we wel 4 keer bij hem aangebeld zoals ik beloofd had via onze Ring deurbel hij doet de deur niet open. De arme man kan er ook niets aan doen want hij is geestelijk ziek maar hoe krijgen wij nu ons pakje?????

Als we dinsdag nog niets hebben gekregen dan gaan we maar eens bellen. Het pakje koste ons wel 
€ 80 dus we willen het wel graag hebben.
Frits bestelde het toen we in Frankrijk waren want het was een aanbieding en alleen die dag nog geldig. We dachten dat als we niet thuis waren we het pakje wel ergens konden ophalen. De ijverige bezorger heeft het in goed vertrouwen afgegeven bij iemand die niet eens naast ons woont. 

Het pakje komt uit het buitenland en is door DPD bezorgt fffffffffff. 

Heeft iemand hier ervaring mee?

12 opmerkingen:

  1. Dat is wel ff balen. Ik heb geen idee misschien de leverancier oof de pakketpost aanschrijven. Lekker weer thuis voor Pasen

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. We hebben het pakje, jippie. Zijn deurbel deed het geloof ik niet dus beneden eens gaan bellen bij de brievenbussen en daar kreeg Frits contact met hem ffffff.

      Verwijderen
  2. Eind goed, al goed. Gelukkig! Fijne paasdagen.

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Dank je. Gelukkig is het allemaal goed gekomen. Jullie ook fijne Paasdagen.

      Verwijderen
  3. Hè, gelukkig! Fijn zo'n wasmachine, toch en er zijn geloof ik ook stofzuigers die het al zelf kunnen ;)

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Dat klopt RiaN maar dan moet je geen tapijten hebben liggen op de vloer en al helemaal niet eentje die wat dikker is. Anders had ik die wel graag willen hebben.

      Verwijderen
  4. In huize Niekje zorgt manlief oa voor het verwijderen van stof. Ik ben van de was-en vaatwasmachine bediening, en ik maak het bed op, de rest doet T.!

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Ik doe alles thuis dat is er zo ingeslopen en na 38 jaar samen is dat lastig te veranderen maar gelukkig ben ik dol op poetsen:-) Fijne Paasdagen!

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Fijn dat het pakje eindelijk terecht is gekomen. Ik weet van DPD dat je van te voren een bericht krijgt via de mail wanneer ze het komen bezorgen. Je kunt dan de bezorg datum aanpassen. Daar heb je nu natuurlijk niks meer aan en er gaat bij alle bezorgdiensten zoveel mis dat de kans ook groot is dat jullie die mail nooit ontvangen hebben. In ieder geval is alles gelukkig goedgekomen. Fijne Paasdagen!
    Inge

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Tja, die mail hebben we niet gehad. We zijn blij dat het pakje terecht is. Fijne Paasdagen Inge

      Verwijderen

Een reactie of bericht achterlaten vind ik altijd leuk en kan altijd via dit formulier.